• EKO Acropolis Rally 2023

    Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις οι Καρέλλης – Παναγιωτούνης!


    Η Citroën Καρέλλης στο επετειακό ΕΚΟ Rally Acropolis 2023 με Citroën C3 rally2!

    Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (με συμμετοχή σε 3 Acropolis, πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017 και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και  νίκες  σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος) και ο Ηλίας Παναγιωτούνης ως συνοδηγός (με συμμετοχή σε 11 Acropolis, κυπελλούχος χώματος 2015, 2ος ERC Acropolis 2016 και το 2017 με Peugeot 208 1os f2 ERC και πρωταθλητής Ελλάδος F2), θα είναι ένα ακόμα έμπειρο Ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει στο φετινό ΕΚΟ Rally Acropolis με ένα Citroën C3 Rally2, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

    Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από τη αγωνιστική ομάδα TRT, υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια. Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Παναγιωτούνης, θα αγωνισθεί με τη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη  και της DHL, της γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ταχυμεταφορών.

    Επίσης με την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας, της TOTAL Energies, διεθνούς εταιρείας λιπαντικών, καθώς και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη.

    Την αγωνιστική ομάδα των Καρέλλη – Παναγιωτούνη υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων αλλά και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.

    Φυσικά, σημαντική τεχνική και υλική υποστήριξη θα παρέχει ο Όμιλος Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroën, Peugeot, Opel, Mazda, DS Automobiles, Isuzu & Kymco, στη Στερεά Ελλάδα.

    Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, δήλωσε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του για το φετινό ΕΚΟ Rally Acropolis: «Θεωρούμε μεγάλη τιμή που μπορούμε να συμμετάσχουμε στο φετινό επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Είμαστε έτοιμοι και ανυπόμονοι να αγωνιστούμε ανάμεσα στα Ελληνικά & διεθνή πληρώματα. Με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, θα αγωνιστούμε και πάλι με ένα Citroen C3 R2, με τον τρόπο που αγαπάμε, με πάθος και θέαμα, στην κατηγορία WRC2.

    Σημασία για εμάς έχει όχι μόνο το να αγωνιστούμε στον κορυφαίο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας, αλλά και οι εμπειρίες που αποκτούμε εμείς και οι μηχανικοί μας από τους αγώνες, με στόχο την συνεχή εξέλιξη της  γνώσης του αντικειμένου μας και την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας! Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς καθώς και τους υποστηρικτές μας που χωρίς αυτούς το όνειρο της συμμετοχής μας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του να αγωνιστούμε δεν θα γινόταν πραγματικότητα.»

    Το αυτοκίνητο που θα αγωνιστούν είναι το C3 Rally2 με κινητήρα 1.6 λίτρων, που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς. Ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αγωνιστικού.

    Η Karellis Group ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Καρέλλη πριν από 42 χρόνια και ήταν από τους πρώτους επίσημους αντιπροσώπους της Citroën στην Ελλάδα. Με τα χρόνια, βλέποντας την ανάγκη για μια σφαιρική κάλυψη των αναγκών της αυτοκίνησης και με την σημαντική συμβολή της νέας γενιάς του Χρυσόστομου Καρέλλη, εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα εμπορίας επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα.

    Οι αντιπροσωπείες των Citroën, Peugeot, DS Automobiles, Mazda αλλά και Opel, του Ομίλου Συγγελίδη η ολοκληρωμένη μονάδα τεχνικής εξυπηρέτησης & ανταλλακτικών και οι νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για το μέλλον του Mobility, αποτελούν το σύγχρονο προφίλ του Ομίλου, που τον καθιστούν μία από τις πιο ολοκληρωμένες κάθετες μονάδες σε πανελλαδικό επίπεδο.

    Ανακαλύψτε όλο το αφιέρωμα EKO ACROPOLIS RALLY DIARY 2023

    Διαβάστε επίσης:

    Τα αυτοκίνητα δεν καίγονται όμορφα!

    Στην Ελαφόνησο με το νέο Cupra Leon!

    Έχουν ήχο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;



    ΣΧΟΛΙΑ