• AUTO

    Έχετε πάει Πορτοφίνο;


    Έχω επισκεφτεί πολλές φορές το Πορτοφίνο, βρίσκεται χαραγμένο στην μνήμη μου ως ένα από τα πιο ωραία/γραφικά χωριά της Ιταλίας. Μη φανταστείτε κάτι μεγάλο, λίγες εκατοντάδες κάτοικοι και μερικά πολύχρωμα σπίτια, παλιά σχετικά στριμωγμένα σε μια φυσική κοιλότητα ανάμεσα στα βράχια.

    PORTOFINO ITALY – MAY 4 2016: Aerial panorama of Portofino an Italian fishing village Genoa province Italy. A vacation resort with a picturesque harbour and with celebrity and artistic visitors.

    Το φυσικό αυτό λιμάνι, αποτελεί ένα μοναδικό δείγμα Ιταλικής φινέτσας: Μοναδικό λάδι, φοβερές τρατορίες, boutique hotels και κοντινές εξορμήσεις παραλίας όπως η Παράτζι συνθέτουν ένα απαράμιλλο Μεσογειακό σκηνικό. Αν πας μια φορά θες να επιστρέφεις συνέχεια. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα δελφίνια που έχουν για λημέρι τους τον κόλπο αυτόν.

    Το όνομα του διάσημου αυτού τουριστικού θέρετρου επέλεξε η Ferrari για ένα ονειρικό διθέσιο μοντέλο της την Ferrari Portofino. Μάλιστα παρουσιάζονταν την βελτιωμένη της έκδοση Portofino M μας έδωσε αυτή τη φωτογραφία από το λιμάνι του Πορτοφίνο, προφανώς το ιταλικό marketing είναι κορυφαίο.

     

    Για την ιστορία αναφέρω ότι πρόκειται για ένα ανοικτό πισωκίνητο διθέσιο κουπέ απόδοσης 620PS από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 βενζινοκινητήρα των 3.9lt. Στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιείται και το νέο 8αρι κιβώτιο ταχυτήτων.

    Δείτε την Ferrari PortofinoΓια περισσότερα διαβάστε εδώ: https://www.mononews.gr/auto/echete-pai-portofino

    Geplaatst door mononews.gr op Vrijdag 18 september 2020

    Στο βίντεο μπορείτε να θαυμάσετε το αυτοκίνητο αλλά και να ονειρευτείτε μια βόλτα από το Ράπαλο, Σάντα Μαργκαρίτα, Γένοβα, Βέντι Μίλια, Μεντόν, Μονακό. Εκεί στην πλατεία θα σταματήσουμε για ένα καφέ στο Café de Paris και θα συνεχίσουμε μέχρι τις Κάννες, διανυκτέρευση στο Κάρλτον, σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;



    ΣΧΟΛΙΑ