Μπορείτε να γνωρίσετε το VW Amarok μέσα από μια off-road εμπειρία στο Attart Off Road Park στην Κερατέα Αττικής. Σε αυτόν τον εξειδικευμένο χώρο, σχεδιασμένο για off-road δραστηριότητες, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του νέου Amarok σε πραγματικές συνθήκες μέσω της διεξαγωγής ατομικών σεμιναρίων και δοκιμαστικής οδήγησης.
Με την υποστήριξη έμπειρων επαγγελματιών οδηγών, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αξιοποιούν στο έπακρο τις προηγμένες τεχνολογίες και τις εντυπωσιακές ικανότητες του μοντέλου.
Η εμπειρία στο Attart Off Road Park περιλαμβάνει θεωρητική ενημέρωση με εισαγωγή στις προηγμένες τεχνολογίες και τις δυνατότητες off-road οδήγησης του Amarok, καθώς και πρακτική εκπαίδευση με δοκιμαστική οδήγηση στην πίστα του Attart Off Road Park, υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών.
Η δράση ξεκινά στις 10 Ιανουαρίου 2025 και ολοκληρώνεται στις 11 Μαΐου 2025 με τα ατομικά σεμινάρια και τη δοκιμαστική οδήγηση να διεξάγονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Πληροφορίες Συμμετοχή
Εξασφαλίστε τη θέση σας
• Τηλεφωνικά: 6978836390
• Μέσω email: [email protected]
• Μέσω του ιστότοπου: www.attartoffroadpark.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Eίναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το Amarok και να διαπιστώσετε τις off road δυνατότητές του σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον
Διαβάστε επίσης
Ford Transit Custom: Στα μέτρα σας!
BYD vs Tesla: Η μάχη για την κυριαρχία στα ηλεκτρικά οχήματα και το σκάνδαλο στη Βραζιλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: «Κόβει» τη χρηματοδότηση ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο για τους μετανάστες
- Eurobank: Καθοριστικό το ισοζύγιο το 2025 για την οικονομία
- Γκουτέρες: καταγγέλλει τις άνευ προηγουμένου παραβιάσεις των αρχών του ΟΗΕ
- Πως στήθηκε η επιχείρηση για την τεράστια κομπίνα στο λιμάνι του Πειραιά

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Οικογένεια Λάτση: Αγόρασε το 51,04% της εισηγμένης στο Nasdaq EuroHoldings του Αριστείδη Πίττα με 12,90 δολάρια ανά μετοχή
Latsco Shipping (Πάρης Κασιδόκωστας – Λάτσης): Παρήγγειλε δύο πλοία containerships στην Κίνα αξίας 62 εκατ. δολαρίων
