• AUTO

    Μπρελόκ από φως!


    To Seal αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Οίκο Minas και τη νέα, συλλεκτική, δημιουργία του “Limited Edition BYD Seal Pendant”.

    Τα φωτιστικά σώματα του BYD Seal ήταν αυτά που ενέπνευσαν τον Προμηθέα, τον σχεδιαστή του Οίκου Minas, να δημιουργήσει το Pendant, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Οι αρμονικές γραμμές του αμαξώματος υιοθετούν τη σχεδιαστική ταυτότητα “Ocean Aesthetics”, δημιουργώντας ένα σύνολο κομψό και παράλληλα δυναμικό, που απευθύνεται σε οδηγούς οι οποίοι αναζητούν την πολυτέλεια και το στιλ στην καθημερινή ηλεκτρική μετακίνησή τους.

    Το αμάξωμα έχει αεροδυναμικό συντελεστή 0,219 Cd, ενώ στο εμπρός μέρος το βλέμμα μαγνητίζει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων. To ντεμπούτο του BYD Seal συνοδεύεται από αυτή την πρόταση εκλεπτυσμένης αισθητικής και πολυτέλειας που δένει αρμονικά με τον μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου. Το μοναδικό αυτό μπρελόκ θα διατεθεί αποκλειστικά στους αγοραστές των πρώτων 100 αυτοκίνητων ΒYD SEAL, καθώς είναι αριθμημένο.

    Ο σχεδιαστής του οίκου, Προμηθέας, σημειώνει: «Η σχεδίαση ήταν πράγματι πολύ προφανής για μένα, το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν κοιτάζετε ένα αυτοκίνητο που περνάει από δίπλα σας είναι τα φώτα… Έτσι, η σχεδίαση γεννήθηκε για να ταιριάζει με τη λεία αίσθηση του φωτός, με μια πιο απαλή πινελιά για να αναμειχθεί με την αρμονική λογική μας».

    Ο οίκος Minas, έχει ιστορία που ξεπερνά τις πέντε δεκαετίες, και καθορίζει όχι μόνο την παράδοσή του αλλά χαράζει και το μέλλον του. Ως θεματοφύλακας της αριστοτεχνίας και της κληρονομιάς του Μηνά, ο οίκος τιμά την ιστορία του ενώ παράλληλα δεσμεύεται σταθερά για ένα μέλλον όπου η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα κατέχουν πρωταρχικό ρόλο. Η βιωσιμότητα βρίσκεται στον πυρήνα κάθε απόφασης – από την προμήθεια των υλικών έως την παραγωγή. Οι προσπάθειες καθοδηγούνται από μια βαθιά ευθύνη προς τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους του, ωθώντας τον οίκο να συνεχίζει να βελτιώνει τις διαδικασίες προς την επίτευξη της περιβαλλοντικής διαχείρισης και της ηθικής αριστείας.

    Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Σφακιανάκη και της BYD είναι στρατηγικής σημασίας για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Η αξιοπιστία της BYD και τη διασφάλιση της υποστήριξης aftersales του Ομίλου, παράλληλα με επενδύσεις σε υποδομές και δίκτυα διανομής για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης δείχνουν το μέλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Υβριδική έκδοση DS 3!

    Οδηγούμε το Volvo C40/408PS AWD!

    Ιδού η νέα BMW M4 CS!



    ΣΧΟΛΙΑ