• AUTO

    Αγορά αυτοκινήτου: Κι όμως υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μοντέλα!


    Η Ford εξασφάλισε άμεση διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά ενός περιορισμένου αριθμού επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.

    Αντιδρώντας στη σταθερά υψηλή ζήτηση της αγοράς αυτοκινήτου που τον Ιανουάριο έτρεξε με +90% ξεπερνώντας τις 10 χιλιάδες πωλήσεις η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε για τη χώρα μας την άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση ενός περιορισμένου αριθμού νέων οχημάτων

    Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν αλλά και να παραλάβουν άμεσα το μικρομεσαίο Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το crossover Puma με τα ακριβά επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby.

    Ταυτόχρονα, το μεγάλο SUV της Ford το Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, είναι άμεσα διαθέσιμη τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

    Η Ford μερίμνησε και για τους επαγγελματίες, εξασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της.

    Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend.

    Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση το Ranger Raptor με τον καταξιωμένο ντίζελ κινητήρα 2.0L EcoBlue 213PS, αλλά και τη βενζινοκίνητη έκδοση με τον κινητήρα 3.0L EcoBoost V6 292PS της Ford.

    Για περισσότερες πληροφορίες και την παραγγελία αλλά και την άμεση παράδοση του μοντέλου που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ