• AUTO

    Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023: Η τελική δεκάδα!


    Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» έγινε από τους Έλληνες δημοσιογράφους η επιλογή της τελικής δεκάδας.

    Φέτος στην Ελληνική αγορά παρουσιάστηκαν περισσότερα από 20 νέα μοντέλα. Δεν έχουν όμως όλα διαθεσιμότητα όσον αφορά στην διενέργεια δοκιμής ή και πωλήσεων. Εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που υπήρχαν οι 25 δημοσιογράφοι-μέλη του Συλλόγου Δημοσιογράφων για την Ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα επέλεξαν 20 μοντέλα τα οποία ήταν διαθέσιμα για αξιολόγηση και αναφέρονται με αλφαβητική σειρά: Alfa Romeo Tonale,,BMW iX, BMW X1, Dacia Jogger, DS 4, Honda HR-V, Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Kia Niro, Kia Sportage, Mercedes EQB, Opel Astra, Peugeot 308, Skoda Fabia, Suzuki S-Cross, Toyota Aygo X, Toyota Yaris Cross, Volkswagen ID.5, Volkswagen Taigo, Volvo C40 Recharge.

    Από αυτά επιλέχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας η τελική δεκάδα η οποία με αλφαβητική σειρά είναι:

    1. Alfa Romeo Tonale
    2. BMW X1
    3. Dacia Jogger
    4.  DS 4
    5. Hyundai Ioniq 5
    6. Kia Sportage
    7. Opel Astra
    8.  Peugeot 308
    9. Skoda Fabia
    10. Toyota Yaris Cross

    Τα μοντέλα αυτά παρουσιάστηκαν φέτος στην ελληνική αγορά και οδηγήθηκαν από τους συντάκτες του ειδικού τύπου που συνθέτουν και την κριτική επιτροπή του Αυτοκίνητου της Χρονιάς για την Ελλάδα ανάμεσά τους και ο υπογράφων. Ο τελικός νικητής αναμένεται να αναδειχθεί στα μέσα Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα.

    Διαβάστε επίσης

    H Hyundai κυριάρχησε στην Ιαπωνία!



    ΣΧΟΛΙΑ