ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρά ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου την Τρίτη, ακολουθώντας την βουτιά 4% της Δευτέρας, με τα ενεργά συμβόλαια να επιστρέφουν πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι.
Η άνοδος ήρθε καθώς η Κίνα αποφάσισε να χαλαρώσει το lockdown στη Σαγκάη, την ώρα που η κατάσταση στην κρίση της Ουκρανίας παραμένει σε αδιέξοδο.
Την ίδια ώρα, ο OPEC χαμήλωσε κατά 500.000 την ημέρα την πρόβλεψη του για την ανάπτυξη της ζήτησης το 2022.
Το συμβόλαιο WTI παραδόσεως Μαΐου έκλεισε με άνοδο 6,7% και σκαρφάλωσε στα 100,60 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Το Brent Ιουνίου ενισχύθηκε κατά 6,3% στα 104,64 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures.
Διαβάστε επίσης:
Ευρώπη επιταχύνει τα σχέδια για να απεξαρτηθεί από το ρωσικό φυσικό αέριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άνοιξε short θέση η Qube Research & Technologies στον ΑΔΜΗΕ
- Βανς: Το Ιράν δέχτηκε να το επισκεφθούν επιθεωρητές του ΙΑΕΑ – Τα Στενά του Ορμούζ θα μείνουν ανοιχτά
- Παπασταύρου από Υλίκη: Συνεργασία με ΕΥΔΑΠ και Περιφέρεια για την άρδευση του Κωπαϊδικού Πεδίου
- Δήμος Πειραιά: Ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση του συνόλου των πολεοδομικών αδειών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.