• Σχόλιο Αγοράς

    Wall Street: Οριακές μεταβολές στο άνοιγμα της Παρασκευής – Άλμα 3,4% για τη Disney

    • NewsRoom
    γυναίκα χρηματιστής της Wall Street με μάσκα


    Με οριακές μεταβολές σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης κινούνται στο άνοιγμα της Παρασκευής οι βασικοί δείκτες της Wall Street.

    Ειδικότερα, λίγο πριν τη συμπλήρωση της πρώτης ώρας από το άνοιγμα της αγοράς, ο Dow Jones κινείται στις 35.502,94 μονάδες με άνοδο 0,01%, ο S&P 500 στις 4.463,37 μονάδες, με άνοδο 0,06% ενώ ο Nasdaq στις 14.826,41 μονάδες, με άνοδο 0,07%.

    Οι επενδυτές είδαν το δείκτη καταναλωτικού κλίματος του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν να υποχωρεί στις 70,2 μονάδες τον Αύγουστο, από τις 81,2 μονάδες τον Ιούλιο, ενώ οι οικονομολόγοι ανέμεναν άνοδο στις 81,3 μονάδες.

    Στα επιχειρηματικά νέα o Ρίτσαντ Μπράνσον πούλησε μετοχές της Virgin Galactic αξίας 300 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να υποστηρίξει τις υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Η μετοχή της εταιρείας κινείται στο -1%.

    Αντίθετα στο +3,42 κινείται η μετοχή της Disney, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το τρίμηνο, τόσο στην κερδοφορία και τις πωλήσεις όσο και στους συνδρομητές του Disney+.



    ΣΧΟΛΙΑ