• Σχόλιο Αγοράς

    Μεικτά πρόσημα στα futures των βασικών δεικτών της Wall Street

    Wall Street


    Με μεικτά πρόσημα κινούνται αυτή την ώρα τα futures των βασικών δεικτών της Wall Street, μόλις δύο ώρες πριν το άνοιγμα της αγοράς.

    Στη χθεσινή συνεδρίαση, ο Dow Jones κινήθηκε ήπια θετικά, ενώ ο S&P 500 διόρθωσε μετά τα υψηλά έτους στα οποία είχε βρεθεί την Τρίτη. Αντίθετα, ο Nasdaq έκλεισε με ισχυρή πτώση άνω του -1% λόγω των πιέσεων που ασκήθηκαν στις τεχνολογικές μετοχές.

    Η αγορά συνεχίζει να παραμένει επιφυλακτική εν αναμονή των αποφάσεων της Fed όπου θα συζητηθεί εκ νέου η νομισματική πολιτική που θα ακολουθήσει η τράπεζα, καθώς και για τα στοιχεία του πληθωρισμού που θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη. Ανησυχία ενδεχομένως να προκαλεί και το γεγονός ότι η Τράπεζα του Καναδά προχώρησε χθες σε μία νέα αύξηση των επιτοκίων της κατά 25 μονάδες βάσης, διαψεύδοντας τις προβλέψει των αναλυτών. Να σημειωθεί δε, ότι πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο των επιτοκίων της από το 2001.

    Πώς κινούνται αυτή την ώρα τα futures των βασικών δεικτών της Wall Street

    Τα futures του Dow κυμαίνονται στις 33.610,24 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,16%. Αντίθετα, τα futures των άλλων δύο δεικτών κινούνται οριακά σε θετικό έδαφος. Τα futures του S&P σημειώνουν οριακή άνοδο 0,02% στις 4.268,50 μονάδες, ενώ του Nasdaq σημειώνουν άνοδο 0,04% στις 14.309,25 μονάδες.

    Παράλληλα, αυτή την ώρα, προσυνεδριακά η μετοχή της Adobe σημειώνει ισχυρή άνοδο 2,67%, μετά την παρουσίαση της υπηρεσίας τεχνητής νοημοσύνης Sensei GenAI.

    Όσον αφορά τη μετοχή της Coinbase, η οποία την Τρίτη έκλεισε με βουτιά 12,09% μετά την αγωγή που υπέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για παραβίαση του πλαισίου λειτουργίας της, παρ’όλο που χθες έκλεισε με άνοδο 3,20%, προσυνεδριακά σημειώνει απώλειες 2,03%.

    Άνοδος στις μετοχές του κλάδου ενέργειας προσυνεδριακά

    Ιδιαίτερα θετικά κινήθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση, οι μετοχές του κλάδου της ενέργειας, με αρκετές πετρελαϊκές να σημειώνουν υψηλά κέρδη. Οι μετοχές αυτές συνεχίζουν να είναι σε θετικό έδαφος με τη Marathon Oil να βρίσκεται στο +0,41% και τη Marathon Petroleum στο +0,18%.

    Πώς κινούνται αυτή την ώρα οι μετοχές των περιφερειακών τραπεζών

    Με άνοδο συνεχίζουν να κινούνται οι μετοχές των περιφερειακών τραπεζών, με τις μετοχές της PacWest Bancorp να είναι στο +3,28% και της Zion Bancorporation στο +0,86%.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ