• ΑΓΟΡΕΣ

    Ξανά στο limit down η Folli Follie – Εξανεμίστηκε πάνω από μισό δισ. ευρώ

    Οι τρεις λόγοι που η αγορά μένει καθηλωμένη, ο ΟΠΑΠ και ο Σωκράτης Λαζαρίδης

    Οι τρεις λόγοι καθήλωσης της οικονομίας


    Ισχυρό ντόμινο παρενεργειών στη χρηματιστηριακή αγορά δημιουργεί η υπόθεση των Folli Follie καθώς πέρα από τη μετοχή του ελληνικού Ομίλου που βρίσκεται και σήμερα στο «κόκκινο», υποχωρώντας κατά 29,98%, έντονες πιέσεις ασκούνται και στη μετοχή της ΔΕΗ που λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι και 13%…  Ειδικά σε ό,τι αφορά στη μετοχή της ΔΕΗ… «ενοχοποιείται» ξένο fund που καιρό τώρα κατέχει short θέσεις στο χαρτί της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

    Από την άλλη πλευρά, η μετοχή των Folli Follie (δείτε εδώ live την διακύμανση της μετοχής) υποχώρησε στα 7,52 ευρώ. Πλέον, μετά από το μεγάλο κραχ στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής και τη σημερινή, η εισηγμένη εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Κουτσολιούτσου έχει χάσει πάνω από μισό δισ. με όρους χρηματιστηριακής αξίας. Στις απώλειες της περασμένης Παρασκευής που ήταν της τάξεως των 308 εκατ. ευρώ προστέθηκαν και οι σημερινές ζημιές που αποτιμώνται στα 215 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δραματικές εξελίξεις: Στο -30% άνοιξε η μετοχή των Folli Follie

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ανεξάρτητος έλεγχος για τη Folli Follie

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αγωνία στο «κόκκινο» για την τύχη των Folli Follie. Όλο το πλούσιο παρασκήνιο και η σημερινή «μητέρα των μαχών»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανάλυση ΤΩΡΑ: Η δυναμική παρέμβαση του CEO της Folli Follie Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Νέα επίθεση από το fund QCM στη Folli Follie – Όλη η έκθεση με την οποία απαντά στον CEO Τζ. Κουτσολιούτσο



    ΣΧΟΛΙΑ