ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των μετοχών και η αστυνομία, το μυστικό του Στάσση και της ΔΕΗ, τα χρόνια πολλά του Τόλη και οι φέτες Σβαν, οι κρίσιμες ώρες για Παπανδρέου-Μουζάκη-Θάνου, το transformation της Metlen, ποιοι είναι έξαλλοι με τον Τσάφο, και η χαρισματική εγγονή του Προκοπίου
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή την έκθεση του επενδυτικού κεφαλαίου Quintessential Capital Management για την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία Folli Follie ΑΒΕΕ (FFG), τις τρεις σχετικές ανακοινώσεις της τελευταίας και της επίπτωσης που είχε η ως άνω έκθεση στην τιμή της μετοχής της FFG την Παρασκευή 4/5/2018, και με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της χρηματιστηριακής αγοράς εν γένει αλλά και την προστασία των συναλλασσόμενων σε αυτήν, ανακοινώνει τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει:
1. Θα ζητήσει από την εισηγμένη εταιρεία, να προβεί σε πρόσθετο ανεξάρτητο έλεγχο στοιχείων των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεών της για την χρήση 2017, από αναγνωρισμένη διεθνή ελεγκτική εταιρεία, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας της FFG προέρχεται εκτός Ελλάδος. Ως προς τον ανεξάρτητο έλεγχο θα τεθεί σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, για τα δε αποτελέσματά του, θα υπάρξει ανακοίνωση στο επενδυτικό κοινό.
2. Έχει ζητήσει από την Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων, ως αρμόδιας Αρχής για τον έλεγχο των Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών, να προβεί σε κατά προτεραιότητα ποιοτικό έλεγχο της εργασίας του ορκωτού ελεγκτή-λογιστή της FFG επί των οικονομικών της καταστάσεων, για την οικονομική χρήση 2017.
3. Θα ζητήσει από το επενδυτικό κεφάλαιο Quintessential Capital Management να προβεί σε αναλυτική επεξήγηση των επιχειρημάτων που παραθέτει στην ως άνω έκθεση, προσκομίζοντας τα σχετικά στοιχεία.
4. Όπως κατά πάγια πρακτική πράττει σε περιπτώσεις σημαντικής διακύμανσης κινητών αξιών εκδοτών, έχει ήδη ξεκινήσει διερεύνηση των συναλλαγών της μετοχής της FFG, περιλαμβανομένων και των ανοιχτών πωλήσεων επ’ αυτής, από την Παρασκευή 4/5/2018.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αγωνία στο «κόκκινο» για την τύχη των Folli Follie. Όλο το πλούσιο παρασκήνιο και η σημερινή «μητέρα των μαχών»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάλυση ΤΩΡΑ: Η δυναμική παρέμβαση του CEO της Folli Follie Τζώρτζη Κουτσολιούτσου
MH ΧΑΣΕΤΕ: Νέα επίθεση από το fund QCM στη Folli Follie – Όλη η έκθεση με την οποία απαντά στον CEO Τζ. Κουτσολιούτσο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: Κοινή ερώτηση με Χαρίτση, Τσακαλώτο, Ηλιόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της Νέας Αριστεράς για την πλατφόρμα των προσφυγικών
- Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο – Το βράδυ οι αποφάσεις για τα δρομολόγια του Σαββάτου
- Shell: Deal $720 εκατ. για την πώληση της κυπριακής μονάδας της στην MOL – Νέα σελίδα για το «Αφροδίτη»
- Ψάλτης (Alpha Bank): Νέα ανοδική πρόβλεψη για τα κέρδη – Στα €497,2 εκατ. τα καθαρά και «όχημα» ανάπτυξης το universal banking
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.