• ΑΓΟΡΕΣ

    Πολεμικές απώλειες 2 δισ. για 35 μεγάλους της αγοράς – Τι χάνουν Δαυίδ, Στασινόπουλος, Σπύρος και Μαριάννα Λάτση, Βαρδινογιάννης, Μυτιληναίος, Κόκκαλης – Γιατί ξεχωρίζει ο Μαρινάκης

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Αν. Δαυίδ - Ι. Στασινόπουλος - Β. Μαρινάκης. - Θ. Λασκαρίδης - Σπ. Λάτσης -Μ. Λάτση - Β. Βαρδινογιάννης - Ευ. Βασιλάκης - Σ. Κόκκαλης - Ευ. Μυτιληναίος -Γ Περιστέρης - Δ. Παπαλεξόπουλος

    Αν. Δαυίδ – Ι. Στασινόπουλος – Β. Μαρινάκης. – Θ. Λασκαρίδης – Σπ. Λάτσης -Μ. Λάτση – Β. Βαρδινογιάννης – Ευ. Βασιλάκης – Σ. Κόκκαλης – Ευ. Μυτιληναίος -Γ Περιστέρης – Δ. Παπαλεξόπουλος


    Εμπνευστής του όρου «ψυχρός πόλεμος», ο Αμερικανοεβραίος χρηματιστής Μπέρναρντ Μπαρούχ υποστήριζε πως η τέχνη της ζωής δεν είναι να εξαφανίζεις, αλλά να συμπορεύεσαι με τους μπελάδες… Κάτι που εξ ανάγκης υποχρεώνεται να πράξει τώρα και η χρηματιστηριακή αγορά της Αθήνας.

    Συμπορευόμενη με τους κινδύνους και τις «πληγές» που άνοιξε η γεωπολιτική αστάθεια. Γυρίζοντας το καπάκι ανάποδα για τις μετοχές και συνάμα για τις αποτιμήσεις των χαρτοφυλακίων των βασικών μετόχων, στις 141 εισηγμένες επιχειρήσεις.

    Από το ξεκίνημα του πολέμου στην Ουκρανία (στις 24 Φεβρουαρίου) και μετά από 11 συνεδριάσεις ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται 12,77% χαμηλότερα. Η πτώση είχε φτάσει μέχρι το 16,88% (στις 789,66μονάδες την περασμένη Τρίτη) αλλά στη συνέχεια έχει ακολουθήσει ένα «ράλι ανακούφισης» φέρνοντας τις τιμές 4,85% πιο πάνω. Αφήνοντας μετέωρο το ερώτημα για το θα συμβεί από σήμερα και πέρα, καθώς όλα δείχνουν να είναι μεταξύ σφύρας και άκμονος.

    Στον απόηχο των έντονων και πολυεπίπεδων κραδασμών που έχει δημιουργήσει η εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων του νεοσταλινιστή Πούτιν στην Ουκρανία, η χρηματιστηριακή αξία όλων των εταιρειών της ελληνικής αγοράς έφτασε να απομειώνεται κατά 11,9 δις ευρώ. Ενώ τώρα οι ζημιές έχουν περιοριστεί στα 9,1 δις.

    Εξ αυτών τα περίπου 2 δισ. των απωλειών , δηλαδή το 22% του συνόλου, έχουν συσσωρευτεί στα χαρτοφυλάκια των 35 μεγάλων της αγοράς. Πρόκειται για Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά και για σημαντικούς διεθνείς επενδυτές, οι οποίοι και έχουν υποστεί τις περισσότερες ζημιές στον μετοχικό τους πλούτο. Ζημιές βεβαίως , που έχουν λογιστικό και όχι πραγματικό χαρακτήρα.

    Και τούτο γιατί πρόκειται για την «τρύπα» στις αποτιμήσεις των μετοχών, οι οποίες δεν έχουν πουληθεί και εξακολουθούν να παραμένουν στα χαρτοφυλάκια βασικών μετόχων και στρατηγικών επενδυτών.  Τόσο στα πάνω, όσο και στα κάτω της αγοράς. Το ότι μειώνεται όμως σημαντικά η αγοραία αξία των μετοχικών τους θέσεων, δεν παύει να αποτελεί μια αρνητική παράμετρο.

    Από τον Γιώργο Δαυίδ μέχρι την οικογένεια Στασινόπουλου

    Mε βασική αγορά εκείνη του Λονδίνου και παράλληλη διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο της Αθήνας, η Coca Cola HBC ΕΕΕ 1,65% 29,50 έχει χάσει το 27,7% της αξίας της από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Η μεγάλη πτώση, λόγω της μεγάλης έκθεσης που έχει η πολυεθνική στην Ρωσία, μεταφράζεται σε 2,751 δις ευρώ που έχουν γίνει καπνός. Από τις απώλειες αυτές, τα 632,7 εκατ. ευρώ βαρύνουν το χαρτοφυλάκιο της οικογένειας του κυπριακής καταγωγής Γιώργου Δαυίδ, που μαζί με την υποδεέστερη συμμετοχή των κληρονόμων της οικογένειας Λεβέντη, ελέγχουν το 23% της Coca Cola.

    Το ίδιο αυτό σχήμα κατέχει και το 48,55% της Frigoglass, η μετοχής της οποίας έχει σημειώσει πτώση 33,7%. Την πιο μεγάλη στην αγορά. Με συνέπεια να έχει μειωθεί η χρηματιστηριακή της αξία κατά 19,6 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 9,5 εκατ. τα χρεώνεται η πλευρά Δαυίδ-Λεβέντη. Ανεβάζοντας τον πήχη των ζημιών στα 642,2 εκατ. ευρώ συνολικά.

    Σημαντικές όμως είναι οι απώλειες και για τον Πρέμ Γουάτσα (της Fairfax) που ελέγχει το 33,47% της Eurobank ΕΥΡΩΒ 3,13% 1,98 . H μετοχή της οποίας καταγράφει πτώση 20,3%, που με τη σειρά της αντιστοιχεί σε 860,9 εκατ. ευρώ. Με το χαρτοφυλάκιο Γουάτσα να φορτώνεται ζημιές ύψους 288,1 εκατ. ευρώ.

    Στην οικογένεια Στασινόπουλου ανήκει ( μαζί με το κοινωφελές ίδρυμα ΚΙΠΚΕ) το 83,95%  των μετοχών του ομίλου Βιοχάλκο . Το «χαρτί» της εισηγμένης, που έχει παράλληλη διαπραγμάτευση στην ελληνική αγορά, χάνει 18% από την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος. Με τη χρηματιστηριακή αξία της Βιοχάλκο να έχει μειωθεί κατά 219 εκατ. ευρώ και την οικογένεια Στασινόπουλου ( Γιάννης, Νικόλαος, Ευάγγελος και Μιχάλης) να έχουν 183,9 εκατ. ευρώ λιγότερο μετοχικό πλούτο.

    Κόμαρεκ, Πόλσον και Μυστακίδης

    Δείχνοντας αμυντική συμπεριφορά η μετοχή του ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ 0,06% 16,65 έχει υποχωρήσει 6,9% στις 11 τελευταίες συνεδριάσεις. Με τη χρηματιστηριακή αξία του γίγαντα των τυχερών παιγνίων στη χώρα να έχει σμικρυνθεί κατά 324,6 εκατ. ευρώ. Καθώς ο Τσέχος billionaire Κάρελ Κόμαρεκ έχει φτάσει να κατέχει το 48,1% του ΟΠΑΠ, οι επιμεριζόμενες απώλειες στο χαρτοφυλάκιό του ανέρχονται στα 156,1 εκατ. ευρώ.

    Ο Αμερικανός επενδυτής Τζόν Πόλσον κατέχει το 18,62% στην τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ 2,83% 4,00 και το 5,6% της Αlpha Bank ΑΛΦΑ 3,73% 1,67, έχοντας συμμετάσχει στις τελευταίες αυξήσεις κεφαλαίου και των δύο. Ο ίδιος κατέχει επίσης και το 10% της ΕΔΑΠ. Από τις 24 Φεβρουαρίου έως τώρα η μετοχή της Πειραιώς είναι στο -19,1% με την κεφαλαιοποίησή της να έχει μειωθεί κατά 376,4 εκατ. ευρώ. Για την  Αlpha Bank οι απώλειες της μετοχής είναι στο 23,7%, με τη χρηματιστηριακή αξία της τράπεζας να έχει υποχωρήσει κατά 751,2 εκατ. ευρώ. Σε ότι αφορά της ΕΥΔΑΠ ΕΥΔΑΠ 0,87% 5,80 η μετοχή της είναι 6,3% πιο κάτω, ενώ η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας έχει μειωθεί κατά 49 εκατ. ευρώ. Με τα δεδομένα αυτά οι ζημιές στο χαρτοφυλάκιο Πόλσον είναι 70,1 εκατ. ευρώ από την Πειραιώς, 42,1 εκατ. από την Αlpha Bank και 4,9 εκατ. από την ΕΥΔΑΠ. Συνολικά δηλαδή, 117,1εκατ. ευρώ.

    Μετοχική θέση στην  Πειραιώς έχει και ο ελληνικής καταγωγής,  πολυεκατομμυριούχος Τέλης Μυστακίδης. Ο οποίος μετά από την αύξηση κεφαλαίου κατέχει το 2,9%. Από τη συμμετοχή αυτή «πηγάζουν» απώλειες 10,9 εκατ. ευρώ.

    Σπύρος και Μαριάννα Λάτση

    Στο έλεγχο του Έλληνα μεγιστάνα Σπύρου Λάτση βρίσκεται το 47,1% των ΕΛΠΕ και το 43,76% της Lamda Development ΛΑΜΔΑ -0,71% 7,03 . Οι μετοχές των δύο εταιρειών γράφουν απώλειες 4,6% και 12% αντίστοιχα, απόρροια των οποίων είναι να έχουν μειωθεί οι χρηματιστηριακές τους κατά 97,8 και 147,6 εκατ. ευρώ. Με συνέπεια οι ζημιές του Λάτση, αναλογικά με τα ποσοστά συμμετοχής να διαμορφώνονται στα 110,7 εκατ. ευρώ( 46,1 εκατ. από τα ΕΛΠΕ ΕΛΠΕ 0,48% 8,31 και άλλα 64,6 εκατ. ευρώ από τη Lamda.

    Η αδελφή του Μαριάννα Λάτση, φεύγοντας από το μετοχικό σχήμα της Lamda Development, έχει πάρει θέση στη ΓΕΚ Τέρνα ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,34% 16,60 ελέγχοντας μέχρι πρότινος το 7,6%. Ενώ πρόσφατα αγόρασε κι άλλες, που σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες αντιστοιχούν στο 0,6% της εταιρείας. Ή και λίγο παραπάνω.

    Στον απόηχο του πολέμου στην Ουκρανία μετοχή της ΓΕΚ Τέρνα υποχωρεί κατά 10,3% .Ποσοστό που μεταφράζονται σε απώλειες 98,3 εκατ. ευρώ από την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας. Εξέλιξη που έχει επιφέρει σε αυτό το βραχύβιο διάστημα, ζημιές  8,1 εκατ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο της Μαριάννας Λάτση.

    Ο Περιστέρης και το τρόπαιο Μαρινάκη από την ΤΕΝΕΡΓΑ

    Στην ΓΕΚ Τέρνα ο μετοχικός και διοικητικός ηγέτης Γιώργος Περιστέρης κατέχει μετά από τις τελευταίες πωλήσεις ( του 1,72%) το 30,08%. Ποσοστό από το οποίο προέρχονται ζημιές 29,6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο στο χαρτοφυλάκιο Περιστέρη βρίσκεται και το 11,058% της θυγατρικής του ομίλου Τέρνα Ενεργειακής ΤΕΝΕΡΓ 0,27% 18,30. Η μετοχή της οποίας από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, έχει ενισχυθεί κατά 7,2%. Συσσωρεύοντας υπεραξίες 106,6 εκατ. ευρώ. Τις μεγαλύτερες από κάθε άλλη εισηγμένη εταιρεία, δημιουργώντας ιδιαίτερη αίσθηση στην αγορά. Που πιστεύει ότι μάλλον δεν είναι τυχαία η θετική συμπεριφορά της μετοχής, σε αυτό το αντίξοο χρηματιστηριακό περιβάλλον.

    Όπως και να ’χει ο Γιώργος Περιστέρης γράφει κέρδη 11,8 εκατ. ευρώ κέρδη από την Τέρνα Ενεργειακή. Μειώνοντας έτσι τις απώλειες που προέρχονται από την ΓΕΚ Τέρνα στα 17,8 εκατ. ευρώ.

    Στην Τέρνα Ενεργειακή έχει όμως συμμετοχή με 6% και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η συμμετοχή αυτή του δίνει κέρδη 6,4 εκατ. ευρώ. Με το χαρτοφυλάκιο του εφοπλιστή να είναι το μεγαλύτερο σε υπεραξίες στην αγορά.

    Μετά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το αμέσως επόμενο χαρτοφυλάκιο με τα μεγαλύτερα κέρδη είναι αυτό του Απόστολου Βακάκη. Με τη Jumbo ΜΠΕΛΑ 1,01% 28,06 να κινείται ανοδικά ( 0,7%) η  κεφαλαιοποίηση της εταιρείας έχει αυξηθεί κατά 13,6 εκατ. ευρώ. Εκ των οποίων τα 2,6 εκατ. ευρώ είναι τα κέρδη Βακάκη, με βάση το ποσοστό του 19,36% που κατέχει στην εταιρεία.

    Βαρδινογιάννης, Βασιλάκης, αδελφοί Λασκαρίδη

    Ελεγχόμενος κατά 40,04% από την επιχειρηματική οικογένεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη  είναι ο όμιλος της Μότορ Όιλ ΜΟΗ 0,68% 26,54. Η μετοχή είναι στο -10,3% με τη αξία της εισηγμένης να έχει απομειωθεί κατά 167,3 εκατ. ευρώ. Εκ των οποίων τα 67 εκατ. ευρώ αφορούν τις απώλειες Βαρδινογιάννη.

    Στον Τιτάνα TITC 4,61% 28,35 η πτώση της μετοχής είναι 11,8%, με την αξία της τσιμεντοβιομηχανίας, η έδρα της οποίας έχει μεταφερθεί εκτός Ελλάδος, να έχει μειωθεί κατά 125,3 εκατ. ευρώ. Στην εταιρεία το κοινό σχήμα των οικογενειών Κανελλόπουλου-Παπαλεξόπουλου κατέχει το 37,03%, ενώ επιπρόσθετο ποσοστό 10,53% έχει το ίδρυμα ( Κανελλόπουλου). Με συνέπεια οι αθροιστικές τους απώλειες να ανέρχονται στα 59,6 εκατ. ευρώ.

    Η μετοχή της ΔΕΗ ΔΕΗ 1,78% 11,42 έχει υποχωρήσει 13,2% από την ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ως τούτου έχουν χαθεί 466 εκατ. ευρώ από τη χρηματιστηριακή αξία της μεγαλύτερης ενεργειακής εταιρείας της χώρας. Για το CVC Capital που πήρε το 10% στην πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου, οι απώλειες είναι 46,6 εκατ. ευρώ. Κι ακόμη μεγαλύτερες σε σχέση με την τιμή της ΑΜΚ.

    Ο Ευτύχης Βασιλάκης, μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, έχει το 25,55% της Αεροπορίας Αιγαίου [metoxes-metoxi=ΑΡΑΙΓ] και το 60% της Auto Hellas . H μεν πρώτη έχει χάσει το 15% της αξίας της (82,1 εκατ. ευρώ) ενώ η δεύτερη το 4,1% (22,4 εκατ. ευρώ). Με το χαρτοφυλάκιο της πλευράς Βασιλάκη να έχει συνολικές ζημιές 34,4 εκατ. ευρώ.

    Στην Αεροπορία Αιγαίου μετέχουν με 17,126% οι αδελφοί Θανάσης και Παναγιώτης Λασκαρίδης. Ποσοστό που δίνει ζημιές 14,1 εκατ. ευρώ. Τα δύο αδέλφια, μαζί με τα παιδιά του Θανάση ελέγχουν και το 73,9% της Λάμψα ξενοδοχειακής. Η αξία της οποίας έχει απομειωθεί κατά 5,7% (22,4 εκατ. ευρώ). Ως εκ τούτου οι συνολικές απώλειες των αδελφών Λασκαρίδη και από τις δύο εταιρείες ανέρχονται στα 33 εκατ. ευρώ.

    Μυτιληναίος, Φέσσας και Σαράντης

    Αμυντικά είναι τα χαρακτηριστικά που δείχνει η Mytilineos, ΜΥΤΙΛ 2,54% 38,80 καθώς η μετοχή χάνει 5,8%. Η χρηματιστηριακή αξίας του ομίλου έχει μειωθεί κατά 125,7 εκατ. ευρώ. Και εξ αυτών τα 33,4 εκατ. ευρώ αφορούν τις ζημιές του Ευάγγελου Μυτιληναίου που ελέγχει το 26,537% της εισηγμένης.

    Στα Πλαστικά Θράκης ΠΛΑΘ 1,50% 4,07 η μετοχή χάνει 15,9% με την αξία της εταιρείας να έχει απομειωθεί κατά 42 εκατ. ευρώ. Ο Κωνσταντίνος Χαλιορής και η αδελφή του Έφη που έχουν το 43,29% και το 20,85% αντίστοιχα, επωμίζονται ζημιές 26,9 εκατ. ευρώ. Από την αρχή της εφετινής χρονιάς οι απώλειες στη μετοχή φτάνουν στο 26,4%.

    Για την Quest ΚΟΥΕΣ 1,79% 5,70 συμμετοχών η πτώση της μετοχής κατά 8,2% μεταφράζεται σε απώλειες 55 εκατ. ευρώ από τη χρηματιστηριακή της αξία. Με τον Θόδωρο Φέσσα που έχει το 50,02% να επιμερίζεται ζημιές 27,5 εκατ. ευρώ. Και άλλα 0,6 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή του στη BriQ.

    H πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Ευτυχία Κουτσουρέλη, που έχει το 25,25% της Quest, γράφει ζημιές 13,9 εκατ. ευρώ. Κι άλλα 0,6 εκατ. από τη θέση της στη BriQ Properties.

    Ανδρέας και Στάθης Γ. Καρέλιας, μαζί με το κοινωφελές ίδρυμα ελέγχουν εν συνόλω το 50,215% στην ομώνυμη, καλαματιανή καπνοβιομηχανία. Η οποία έχει χάσει από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, το 4,2% της χρηματιστηριακής της αξίας. Μεταφραζόμενης σε 33,1 εκατ. ευρώ. Εκ των οποίων τα 16,6 είναι οι ζημιές για τους βασικούς μετόχους.

    Στην καπνοβιομηχανία έχει ποσοστό 31,964% η Ιωάννα Κ. Καρέλια στο οποίο αν προστεθεί και η συμμετοχή της μητέρας της Ασημίνας, φτάνει στο 45,351%. Στην προκειμένη περίπτωση οι απώλειες ανέρχονται στα 15 εκατ. ευρώ.

    Η εταιρεία Σαράντης  ΣΑΡ 1,91% 11,76 ελέγχεται κατά 50,02% από τους αδελφούς Γρηγόρη και Κυριάκο Σαράντη. Στους οποίους και επιμερίζονται ζημιές ύψους 14 εκατ. ευρώ, από τις συνολικές απώλειες των 28 εκατ. ευρώ που έχει η εταιρεία με όρους κεφαλαιοποίησης. Καθώς η μετοχή καταγράφει πτώση 5,1% στις 11 τελευταίες συνεδριάσεις. Και 16,9% από την αρχή του έτους.

    Η Ελλάκτωρ, ο Σαββίδης και ο Σωκράτης Κόκκαλης

    Στην πολυσυζητημένη Ελλάκτωρ ΕΛΛΑΚΤΩΡ -1,53% 2,57 η μετοχή είναι στο -9,6%, με τις απώλειες να μεταφράζονται σε 44,6 εκατ. ευρώ, στην περίοδο του πολέμου. Το  δίδυμο των Μπάκου- Καϋμενάκη που έχει το 30,1% της εταιρείας, μετράει ζημιές 13,4 εκατ. ευρώ.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι ζημιές για τους ολλανδούς της Reggeborgh που έχουν τον διοικητικό έλεγχο, με ποσοστό 30%.

    Για την οικογένεια Τσινάβου που ελέγχει το 72% της Κρι-Κρι οι ζημίες ανέρχονται στα 12,4 εκατ. ευρώ. Αφού η εταιρεία έχει χάσει το 6,6% της αξίας της ( 17,2 εκατ. ευρώ)

    Στα 9,1 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι ζημιές της οικογένειας του Γιώργου Μυλωνά από την κάμψη κατά 12,7% που έχει η Αλουμίλ.

    Το χαρτοφυλάκιο του Νίκου Σαββίδη, γιού του Ιβάν, μετράει ζημιές 8,5 εκατ. ευρώ από τη θέση του στον ΟΛΘ ΟΛΘ 0% 22,40.

    Η μετοχή της Άβαξ κατασκευαστικής χάνει 15,4% και το χαρτοφυλάκιο του Χρήστου Ιωάννου βαρύνεται με απώλειες 7 εκατ. ευρώ.

    Για την οικογένεια του Γιώργου Γεράρδου που ελέγχει το 77% της Πλαίσιο, οι ζημιές είναι 6,1 εκατ. ευρώ.

    Στα 5,9 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι απώλειες της οικογένειας του Κωνσταντίνου Στέγγου από την πτώση κατά 13,8% της αποτίμησης της Τεχνικής Ολυμπιακής.

    Ελέγχοντας το 44,5% του Ιατρικού Αθηνών ο Γιώργος Αποστολόπουλος μετράει ζημιές 5,4 εκατ. ευρώ.

    Το χαρτοφυλάκιο της Δάφνης Φουρλή που έχει το 17,389% της ομώνυμης εταιρείας, επιμερίζεται απώλειες 3 εκατ. ευρώ. Καθώς η μετοχή έχει χάσει το 9,6% της αξίας της.

    Η Epsilon Net υποχωρεί μόλις 1,5% με συνέπεια το χαρτοφυλάκιο του Γιάννη Μίχου, που ελέγχει το 63,6% να γράφει απώλειες  2,7 εκατ. ευρώ.

    Ακόμη λιγότερες είναι οι επιπτώσεις για το χαρτοφυλάκιο του Σωκράτη Κόκκαλη. Η μετοχή της Ιντραλότ από την αρχή του έτους μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου έχασε το 23,4% της αξίας. Από τότε όμως και έως τώρα, παραμένει σε σταθερό επίπεδο τιμών, χωρίς να έχει επηρεαστεί από τον πολεμικό απόηχο.

    Από την άλλη πλευρά η Ιντρακόμ, στην οποία ο Κόκκαλης έχει το 23,8 % έχει υποχωρήσει μόλις κατά 2% από την ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Χάνοντας 2,6 εκατ. ευρώ από τη χρηματιστηριακή της αξία. Με τη ζημιά για τον Σωκράτη Κόκκαλη να είναι στα επίπεδα των 600.000 ευρώ.

    Διαβάστε επίσης

    Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με ΔΕΗ, EUROBANK, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και ΑΔΜΗΕ

    Εβδομάδα αξιολογήσεων από Moody’s και DBRS, σε ρυθμό αποτελεσμάτων από Alpha, Πειραιώς, ETE και Cenergy



    ΣΧΟΛΙΑ