• ΑΓΟΡΕΣ

    Τράπεζα Πειραιώς: Το εύρος των επενδυτών στο placement καθιστά το ΧΑ μέλος των παγκόσμιων αγορών

    Χρηματιστήριο - Τράπεζα Πειραιώς

    Στα δεξιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιως, κ. Χρήστος Μεγάλου χτυπά το κουδούνι του ΧΑ


    «Αυτό που έγινε στην Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί ένα θαύμα αφού δεν θέλει να θυμάται την περίοδο 2018-2019. Και πλέον έχει καταστεί μία ελκυστική τράπεζα».

    Τα λόγια του προέδρου του ΤΧΣ, κ. Ηλία Ξηρουχάκη αποτυπώνουν την αλλαγή σελίδας για την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς σήμερα μπήκαν προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές μετά το placement.

    Όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΧΑΕ, κ. Γιάννος Κοντόπουλος «Η σημερινή μέρα επιβεβαιώνει την έμπρακτη δυναμική της αγοράς μας, ενώ η δημόσια προσφορά στην Τράπεζα Πειραιώς με το μεγάλο εύρος επενδυτών σε Ελλάδα και Ευρώπη καθιστά το Χρηματιστήριο μέλος της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας».

    Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιως, κ. Χρήστος Μεγάλου είπε ότι «Πρόκειται για μία νέα μέρα για την Τράπεζα όπου έχοντας σχέδιο, όραμα και στρατγική θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον στην Ευρώπη».

    Ο πρόεδρος της Τραπεζας Πειραιώς, κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου είπε εμφατικά ότι «Η σημερινή μέρα δεν είναι μόνο αλλαγή σελίδας, αλλά αλλαγή βιβλίου. Πρόκειται για μία μεγάλη μέρα για το Χρηματιστήριο και την οικονομία».

    Τέλος, η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαιλαιγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, αναφέρθηκε στη σταθερή θετική πορεία της αγοράς και στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης που έχει γίνει τα τελευταία χρονια.

    Διαβάστε επίσης:

    Πειραιώς: Γιορτή στο Χρηματιστήριο – Χρήστος Μεγάλου: Ιστορική ημέρα για την Οικονομία και το ΧΑ

    Χρήστος Μεγάλου: Ο CEO που μεγάλωσε τη χρηματιστηριακή αξία της Πειραιώς κατά 56,5 φορές

    Eurobank: Έλληνες και ξένοι αναλυτές «ποντάρουν» ότι θα ξεπεράσει τους στόχους του guidance



    ΣΧΟΛΙΑ