• Μετοχές

    Άνοδος 81% σε πέντε συνεδριάσεις για την Κέκροψ

    Intrakat: Στα 87 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις του ομίλου στο α΄ εξάμηνο

    Πέτρος Σουρέτης. Διευθύνων Σύμβουλος Intrakat


    Με κέρδη 0,70% και ενισχυμένες συναλλαγές 454.764€ συνεχίζει την σχεδόν αδιάλειπτη ανοδική της πορεία η μετοχή της Κέκροψ ΑΕ, η οποία έχει κορυφωθεί από την προηγούμενη Τετάρτη, όταν και εκδόθηκε η δικαστική απόφαση, που δικαίωσε την εταιρεία για τα 300 στρέμματα που διεκδικούσε στην περιοχή του Ψυχικού.

    Έκτοτε, η μετοχή έχει συμπληρώσει 4 ισχυρά ανοδικές συνεδριάσεις, με τις ημερήσιες αποδόσεις στις δύο από αυτές να διαμορφώνονται σε επίπεδα άνω του 25%, και μία διορθωτική, όπου κατέγραψε απώλειες 6,73%.

    Σήμερα η μετοχή άγγιξε ενδοσυνεδριακά τα 3,15€ (+9,75%), υποχωρώντας στη συνέχεια κοντά στο χθεσινό της κλείσιμο και τα 2,87€.

    Συνολικά, η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας έχει αυξηθεί κατά 81% στα 57,25 εκατομμύρια ευρώ σε μία εβδομάδα, ενώ εντυπωσιακή είναι και η αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας για το ίδιο διάστημα, με τον μέσο όρο του όγκου συναλλαγών να έχει σχεδόν πολλαπλασιαστεί, συγκριτικά με το μέσο όρο τριμήνου.

    Η Κέκροψ έχει καταγράψει από την αρχή του έτους ιλιγγιώδη απόδοση της τάξης του 125%, ξεπερνώντας κατά πολύ την επίδοση του FTSE Mid Cap στον οποίον ανήκει, ο οποίος έχει καταγράψει τη διόλου ευκαταφρόνητη άνοδο τάξης 22%.



    ΣΧΟΛΙΑ