• Cryptocurrencies

    Shiba Inu: Απόδοση 367% σε μία εβδομάδα για το 12o μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου

    • Bloomberg


    Το Shiba Inu (SHIB), ένα κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε μόλις πέρυσι, συνεχίζει το ανοδικό ράλι που πυροδότησε ένα tweet του Elon Musk.

    To ψηφιακό νόμισμα έχει καταγράψει κέρδη πάνω από 70% τις τελευταίες 24 ώρες, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα token, όπως το Litecoin και το AVEX της  Avalanche και είναι πλέον το 12ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την αγοραία του αξία, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinGecko.

    Η κίνηση αυτή σημειώθηκε λίγες μέρες αφότου ο Musk δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία του κουταβιού του, Floki. Το SHIB, το όνομα του οποίου προήλθε από έναν ιαπωνικό κυνηγετικό σκύλο, ράτσας Shiba Inu, εκτινάχθηκε κατά περίπου 367% τις τελευταίες επτά ημέρες μετά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε το post του Musk.

    Το άλμα του σημειώθηκε την ίδια περίοδο κατά την οποία η ευρύτερη αγορά των κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει σημαντική άνοδο.

    Το Bitcoin αυξήθηκε περίπου 30% τις τελευταίες επτά ημέρες και εκτινάχθηκε πάνω από τα 50.000 δολάρια, ενώ σημαντικά κέρδη έχει καταγράψει και το δεύτερο στην κατάταξη crypto, το Ether.

    Το Shiba Inu έκανε την εμφάνιση του από έναν ανώνυμο δημιουργό με το όνομα Ryoshi πέρυσι και ο ιστότοπος του νομίσματος αναφέρει ότι πρόκειται για “ένα αποκεντρωμένο  meme token που εξελίχθηκε σε ένα ζωντανό οικοσύστημα”.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ