ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός από την ελευθερία του, ο Πέτρος Φιλιππίδης κινδυνεύει να χάσει και τα σπίτια του, καθώς έχει χάσει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τα δάνειά του με αποτέλεσμα κάποια από τα ακίνητά του να βγαίνουν στο σφυρί.
Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βιασμούς, χρωστάει για το σπίτι του στο Σοφικό Κορίνθου. Τόσο ο πρόεδρος της κοινότητας όσο και η πολιτική μηχανικός που ανέλαβε το έργο, καταγγέλλουν ότι ο ηθοποιός χρωστάει τεράστια ποσά.
Η Νικολέττα Γιάννου, πολιτική μηχανικός του σπιτιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Το Πρωινό, αποκάλυψε ότι το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια περίπου πληρωνόταν κανονικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, εκείνη και ο σύζυγός της συνέχισαν κανονικά τις εργασίες για την οικία.
«Το έργο συνεχιζόταν και η κυρία Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μαστόρους ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες, μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα. Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Πέντε αγωγές συνολικά που ζητάμε το ποσό των 104.300 ευρώ», δήλωσε η ίδια.
Για τα «φέσια» του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην ίδια εκπομπή και ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδης. Ο κοινοτάρχης είπε πως δεν έχουν πληρωθεί μηχανικοί, μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι κι άλλοι εργάτες στη βίλα που βγαίνει στο σφυρί.
Ο κ. Ρωτίδης, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά, είπε για τον Φιλιππίδη ότι «αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει σε όλο τον κόσμο εδώ και 10 χρόνια γύρω στις 100.000 ευρώ» και συμπλήρωσε πως «χρωστάει σε όλο τον κόσμο και σε μένα έχει ένα φέσι 2.000 για ξυλουργικά».
Διαβάστε επίσης:
Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί το εξοχικό στην Κορινθία – Στα 176.400 ευρώ η τιμή εκκίνησης
Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 18 Μαρτίου ξεκινά η δίκη του ηθοποιού
Χρέη ύψους €1 εκατομμυρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
- Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Αγγελούδης: Ο «Απόλλων» παραμένει ζωντανός να μας χαρίζει μοναδικές ανάσες πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.