ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επτά προσφορές υποβλήθηκαν στη LAMDA Development για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή των πρώτων, βασικών έργων υποδομής του Ελληνικού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η LAMDA Development, χθες 13.12.2021 υποβλήθηκαν προσφορές από επτά (7) εταιρείες στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή των πρώτων, βασικών έργων υποδομής του Ελληνικού.
Η Εταιρεία ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των προσφορών και εντός του Φεβρουαρίου 2022 θα ανακοινωθεί ο ανάδοχος.
Σημειώνεται ότι στα έργα υποδομών της πρώτης φάσης προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος, έργα στο Μητροπολιτικό Πάρκο, οδικά δίκτυα, δίκτυα υποδομών εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και έργα στην παράκτια ζώνη.
Διαβάστε ακόμα:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υεμένη: 28 σαουδαραβικές αεροπορικές επιδρομές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα
- Ρωσία: Προς άνετη νίκη το κόμμα του Πούτιν στις βουλευτικές εκλογές
- ΙΣΑ: Δεν υπήρχε καμία καταγγελία για το ιατρείο στο Κολωνάκι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου
- Αλίς Βάιντελ (AfD): Ο Φρίντριχ Μερτς πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ήττας του CDU
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.