ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Morgan Stanley για Metlen: Διατηρεί στα 66 ευρώ την τιμή στόχο, αναθεωρεί τις προβλέψεις για τα EBITDA
Καμία αλλαγή στον MSCI Standard, με εξαίρεση τη ΔΕΗ η οποία προστέθηκε νωρίτερα με έκτακτη ανακοίνωση.
Έτσι, στoν MSCI Standard Greece παραμένουν οι μετοχές του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ, της Alpha Bank, της Eurobank αλλά και της Jumbo, για την οποία υπήρχαν φόβοι ότι μπορούσε να αποχωρήσει.
Παράλληλα στον δείκτη εισέρχεται και η μετοχή της ΔΕΗ, λόγω της πρόσφατης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, από τις 17 Νοεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των 150.000.000 νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Ωστόσο, από τον MSCI Small Cap Greece αποχωρεί η ΟΛΠ. Η αλλαγή θα ισχύει από το κλείσιμο της 30ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσει της Société Générale, η αναδιάρθρωση των δεικτών της MSCI θα έφερνε δύο προσθήκες, της ΔΕΗ και της Εθνικής Τράπεζας και μία διαγραφή στον εγχώριο δείκτη MSCI Standard Greece, αυτή της Jumbo.
Παράλληλα, άλλες εκτιμήσεις ήθελαν και την μετοχή της Μυτιληναίος να είναι μεταξύ των υποψήφιων για ένταξη στον MSCI Standard Greece.
Διαβάστε επίσης
Στον MSCΙ μπαίνει η ΔΕΗ
ΜSCI: Rebalancing 120 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ την ερχόμενη Τρίτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
