ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία απίστευτη ιδέα είχαν οι ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων στην Νορβηγία! Μάλλον θεώρησαν ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό και αστείο να παίξουν ποδόσφαιρο αφού πρώτα θα έχουν καταναλώσει μία μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!
Έτσι λοιπόν, έβαλαν στις τσάντες τους μπουκάλια με αλκοόλ, παπούτσια, μπάλες και ξεκίνησαν για το γήπεδο, ενώ -εννοείται πως- οι οπαδοί τους ακολούθησαν στο αντίστοιχο πνεύμα.
Δείτε το video:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελένη Μενεγάκη: Έκανε mannequin challenge στο πλατό και “λιώσαμε” από τα γέλια! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρία Αντωνίου: Να σου κατεβάσει το… – Σκορπάει εγκεφαλικά στους Ιταλούς!(video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αν μπορείτε βρείτε το! Αυτό είναι το χταπόδι που θα σας ξεγελάσει! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Royal Caribbean Cruises: Έσοδα 4,45 δισ. δολάρια και κέρδη περί το 1 δισ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο
- Νέα προειδοποίηση Γκεοργκίεβα: Το χειρότερο σενάριο για την παγκόσμια οικονομία, πετρέλαιο στα 125 δολάρια και πόλεμος μέχρι το 2027
- 100 Χρόνια Κολλέγιο Αθηνών: Η ιστορική επέτειος, το «στοίχημα» της Τεχνητής Νοημοσύνης και η επιστροφή του οικοτροφείου
- Πιερρακάκης από Eurogroup: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμα και για τα πιο ακραία σενάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.