ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πρεμιέρα της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο παρευρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.
Πρόκειται για μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για το αγαπημένο ζευγάρι, που βρέθηκε χθες στο Ηρώδειο για να απολαύσει την εκπληκτική Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της σπουδαίας σοπράνο, Μαρία Κάλλας.
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και ο γνωστός επιχειρηματίας, που παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Ιούλιο του 2020, βρέθηκαν στις θέσεις της πρώτης σειράς στο Ηρώδειο και τράβηξαν όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω τους.
Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η Εριέττα επέλεξε ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες με διαφάνεια και λαμπερά αξεσουάρ. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, ενώ όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά κλικ της κρατούσε τρυφερά το χέρι.
Παρόντες στην παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του και δημοσιογράφο, Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, τον οποίο νωρίτερα είχε ξεναγήσει στην Ακρόπολη.
Ακόμη, παρευρέθηκαν οι Νατάσα Παζαΐτη, Μάριος Φραγκούλης, Άννα Βίσση, Χριστίνα Παππά, Μίνα Βαλυράκη, Μαρίνα Πατούλη, Λάκης Λαζόπουλος, Μαρίνα Αμπράμοβιτς, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί ακόμη.
Δείτε φωτογραφίες:

Πρόσφατα, η 28χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, αλλά και τον αγώνα που δίνουν για να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή και μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων, είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση για τον αγώνα που δίνει προκειμένου να μπορέσει να γίνει μανούλα.

Φωτογραφίες: ND Photo Agency
Διαβάστε επίσης:
Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα (pic)
Μαρίνα Πατούλη: Είμαι 53 ετών, όχι άλλα δάκρυα (video)
Η Αννα Βίσση συνάντησε την Μόνικα Μπελούτσι (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Άλλαξε χέρια το 1,65% της Άλφα, η ΔΕΗ έχει βάλει πλώρη για τα 20, το ξέσπασμα της Μelen και η αφύπνιση της AustriaCard
- Μερτς: Δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω την κατάσταση της υγείας του Τραμπ
- Fed: Εν αναμονή της απόφασης για τα επιτόκια – Τα βλέμματα στρέφονται στον Παόυελ και τον διάδοχό του
- Τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ για το τροχαίο στη Ρουμανία: Ήμασταν σαν αδέρφια, θυμάμαι τα πάντα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.