Ζήτημα νομιμότητας φαίνεται πως έθεσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ Άγγελος Βλάχος, ο οποίος θεωρείται ως φαβορί για τη θέση του νέου προέδρου του Ταμείου, κατά τη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση.
Κατά τη συνεδρίαση αναμενόταν να αποφασιστεί και η πλήρωση της θέσης του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία παραμένει κενή αφότου ο κ. Στ. Πιτσιόρλας ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βλάχος δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να παρίσταται στη διαδικασία, εάν δεν υπάρχει έγγραφο που να βεβαιώνει τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Οικονομικών και του Εποπτικού Συμβουλίου του Υπερταμείου στις επιχειρούμενες ενέργειες.
Η ενέργεια προξένησε ένταση και οδήγησε στην αναστολή του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άρειος Πάγος: Προτείνει ακύρωση του πλαφόν των 6.000 ευρώ στις αποζημιώσεις του Επικουρικού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Βασίλης Κικίλιας προαλείφεται για εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ELA: Μειώθηκε στα 50,9 δισ. ευρώ για τις ελληνικές τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνελήφθη 55χρονος με πάνω από 2,8 κιλά κοκαΐνης
- Ισραήλ: Αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Μελόνι: Ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα και άμυνα, περιφερειακά ζητήματα και μεταναστευτικό στην ατζέντα
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί: Υπέρ της πρότασης Κυρανάκη για τα νυχτερινά δρομολόγια
