Τα γρήγορα αυτοκίνητα, ήταν ανέκαθεν η αδυναμία της πλειοψηφίας των ανδρών. Ταχύτητες μεγάλες, ένταση και οδήγηση πάνω σε 4 τροχούς που σε κάνουν να νιώθεις ότι πετάς. Τα αυτοκίνητα – αστραπή κλέβουν συχνά τις καρδιές των αρσενικών!
Γνωρίζοντάς το αυτό, κάθε χρόνο από το 2009, το προσωπικό του Motor Trend magazine σε συνεργασία με τον επαγγελματία racer Randy Pobst διαλέγουν τα γρήγορα εκείνα αυτοκίνητα που πιστεύουν ότι είναι τα καλύτερα της χρονιάς.
Οι περυσινοί νικητές του διαγωνισμού Best Driver’s Car of the year, περιελάμβαναν μεταξύ άλλων το Chevrolet Camaro Z/28, την Porsche 911 Carrera 4S καθώς και την Mercedes-AMG GT S.
Φέτος, η λίστα αποτελείται από 12 αυτοκίνητα διαφόρων εμπορικών σημάτων και τα οποία απευθύνονται είτε σε μαζικές αγορές είτε σε πιο εξειδικευμένο κοινό.
Το Motor Trend staff και ο Pobst αφιερώνουν μία εβδομάδα υποβάλλοντας τα αυτοκίνητα σε μία σειρά από δοκιμασίες, προκειμένου να αποφασίσουν ποια είναι τα καλύτερα.
Σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα:
Ο νικητής είναι… το 2016 McLaren 570S
2017 Acura NSX
2017 Aston Martin V12 Vantage S
2017 Chevrolet Camaro SS 1LE
2016 Dodge Viper ACR
2016 Ford Mustang Shelby GT350R
2017 Nissan GT-R
2017 Porsche 911 Carrera S
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Museo Ducati: H ιστορία των δικύκλων στην Bologna
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή η μπλε Ferrari σπάει όλα τα ρεκόρ. Πωλείται 52 εκ. ευρώ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Marvell: Προχωράει σε deal-μαμούθ $115 δισ για την εξαγορά της Lumentum
- Τράπεζα της Αγγλίας (BoE): Οδεύει προς αύξηση των επιτοκίων για πρώτη φορά από το 2023
- Καλαφάτης: «Η Έρευνα και η Καινοτομία συνιστούν πυλώνα Εθνικής Ισχύος και αιχμή ενός Νέου Πατριωτισμού»
- Cosmos Business Systems: Αναλαμβάνει την υλοποίηση της νέας Ερευνητικής Υποδομής HPC και AI για το ITE
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Οι 10 ελληνικές ναυτιλιακές με τους ακριβότερους στόλους – Στα 92,5 δισ. δολάρια η συνολική τους αξία
Τι γίνεται ΤΩΡΑ με COCA COLA, ΕΥΔΑΠ, METLEN, η μεταγραφή – έκπληξη της Βρεττού, ο Μαρκόπουλος, η Μιλένα και η παγίδα στους servicers, πόσα λεφτά χάνει ο Λάτσης, πόσα λεφτά βγάζει ο Αντώνης Παπαδημητρίου, ο super Χρυσοχοΐδης αποκαλύπτει 2 νέα σκάνδαλα
Κωνσταντίνος Φιρινίδης: Ποιος είναι ο επικεφαλής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Τα εκατομμύρια των δωρεών, η πολυτελής ζωή και τα στοιχήματα












Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.