ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες” δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
«Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα», τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Σημείωσε πάντως ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο».
Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει λοκντάουν. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».
Ο υπουργός τόνισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά»
Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.
Διαβάστε επίσης
Άδωνις Γεωργιάδης: Το «καρφί» για τον Πολάκη και την ιβερμεκτίνη ως φάρμακο για τη Covid-19
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Πολυετής ενεργειακή κρίση στη Ευρώπη μετά το χτύπημα στο Κατάρ
- Πτωτικό άνοιγμα στην Wall Street – Προς την 4η εβδομάδα υποχώρησης οδεύει ο S&P 500
- Φυγή επενδυτών στο «ασφαλές» ρευστό: Ρεκόρ 8 τρισ. δολαρίων σε money market funds λόγω πολέμου και πληθωρισμού
- ΔΥΠΑ: Στους 903.928 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.