ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ασία παραμένει το ακριβότερο μέρος του κόσμου για μία ακόμη χρονιά, παρά την πανδημία. Η πιο πυκνοκατοικημένη ήπειρος, σύμφωνα με την αναφορά από την Τράπεζα Julius Bär, διατήρησε ψηλά το κόστος των πολυτελών της προϊόντων και διαχειρίστηκε αποτελεσματικά την κρίση στην παγκόσμια υγεία.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό Μετρό: Τι απαντά στην επιστολή του Χάρη Δούκα για τα προβλήματα σε κτίριο του ΥΠΕΞ
- Fourlis – IKEA: Πωλήσεις 211 εκατ. ευρώ και επέκταση με νέα καταστήματα
- «Χωριάτικο»: Η αυτοκρατορία των «αχυρανθρώπων», οι 340 εταιρείες και η διαδρομή του χρήματος – Τι αποκαλύπτει η δικογραφία των 850 σελίδων
- Δημοφιλία ή θάνατος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.