ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οικονομική στήριξη σε οικογένειες και επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού
Το αμερικανικό Κογκρέσο ενέκρινε αργά το βράδυ χθες, Δευτέρα (τοπική ώρα· το πρωί σήμερα Τρίτη ώρα Ελλάδας) το σχέδιο στήριξης της οικονομίας, το οποίο προβλέπει δαπάνες ύψους 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για να προσφερθεί βοήθεια στις οικογένειες και στις επιχειρήσεις που υφίστανται σκληρό πλήγμα από την πανδημία του νέου κορονοϊού.
Η έγκριση του σχεδίου, αρχικά από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και κατόπιν από τη Γερουσία, ανοίγει τον δρόμο για την υπογραφή και κύρωσή του από τον απερχόμενο Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε ακόμη:
Τι είναι το govApp και πώς το κράτος «έρχεται στα χέρια μας»
Ηνωμένο Βασίλειο – Γαλλία: Καταρτίζουν σχέδιο για την επανέναρξη των μεταφορών εμπορευμάτων
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕ: Το τελικό πόρισμα εξεδόθη, οι ατεκμηρίωτες κατηγορίες δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία
- Υπηρεσίες cloud: «Μάχη γιγάντων» στην στρατηγικής σημασίας αγορά της Ιαπωνίας – Τι λέει η πρόεδρος της Microsoft Japan
- Θεοδωρικάκος: «Δίκαιη κατανομή των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου για την Ανταγωνιστικότητα, με γεωγραφική ισορροπία»
- Μπελέρης για Αμμόχωστο: H κατάσταση είναι δραματική, oι εκδιωγμένοι στερούνται τα σπίτια τους 52 ολόκληρα χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.