ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετά την χθεσινή κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα, λέγοντας ότι με την κατάθεσή του επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είχε μετατρέψει το Μέγαρο Μαξίμου σε μαγαζί με εξωθεσμική δραστηριότητα.
Παράλληλα, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα, στην συνέντευξη Τύπου που δίνει σε λίγη ώρα, να απαντήσει αν γνώριζε για τις δοσοληψίες του Νίκου Παππά, κι αν ναι γιατί τον κρατάει.
Η ανακοίνωση του κ. Πέτσα έχει ως εξής:
«Ο πρώην στενός φίλος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλογρίτσας αυτή τη φορά εκτός από τους συνθηματικούς χαρακτηρισμούς είπε κι ονόματα. Με τη χθεσινή κατάθεσή του στη Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση Αλ. Τσίπρα είχε μετατρέψει το Μέγαρο Μαξίμου σε «μαγαζί», με εξωθεσμική και παράνομη δραστηριότητα.
Υποστήριξε ότι τον προσέγγισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατ’ εντολή του τότε Υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά, προκειμένου να λειτουργήσει για λογαριασμό τους στην απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.
Υπογράμμισε ότι «διεκπεραίωνε εντολές της Κυβέρνησης Τσίπρα» και ότι ο κ. Παππάς τον καθησύχαζε διαβεβαιώνοντας ότι από τον ίδιο ήθελαν μόνο το όνομα του και όχι χρήματα, καθώς είχαν εξασφαλίσει 25 εκατομμύρια, αλλά και τα 3 εκατομμύρια που χρειάζονταν για την εγγυητική επιστολή που απαιτούσε ο διαγωνισμός.
Επανέλαβε, επίσης, όσα έχει ήδη αναφέρει για την πορεία που είχαν τα επίμαχα 3 εκατομμύρια όταν «υπαναχώρησε η CCC» οπότε, μετά από υπόδειξη του τότε Υπουργού Επικρατείας, δόθηκαν για την έκδοση εφημερίδας.
Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο να σιωπά. Γνωρίζει ή όχι για τις δοσοληψίες του στενότερου συνεργάτη του, Νίκου Παππά; Αν όχι, γιατί τον κρατάει; Γίνονταν όλα αυτά κάτω από τη μύτη του και δεν είχε καταλάβει τίποτα; Τα 3 εκατομμύρια που δόθηκαν ύστερα από περίεργες διαδρομές για να στηθεί το «Documento» έφτασαν εκεί μέσα από νόμιμες διαδικασίες;
Ο κ. Τσίπρας δίνει συνέντευξη Τύπου σε λίγη ώρα. Περιμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις του. Σε κάθε περίπτωση οφείλει να αποπέμψει, σήμερα κιόλας, τον κ. Ν. Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκθεση Κομισιόν: Μείωση 22% στα θανατηφόρα τροχαία στην Ελλάδα, η δεύτερη μεγαλύτερη στην ΕΕ
- Μητσοτάκης: Μίλησε με τον Εμίρη του Κατάρ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Ερντογάν: Είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε εκτός αυτού του «κύκλου φωτιάς» – Ο πόλεμος αφορά την πολιτική επιβίωση του Νετανιάχου
- Ευρωαγορές: Δεύτερη ημέρα ανόδου με το βλέμμα στο Ιράν – Οριακές απώλειες για τον DAX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.