ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναβολή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου, καθώς και της τηλεδιάσκεψης για την παρουσίαση τους, ανακοίνωσε η Lamda Development.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η εταιρεία «Lamda Development S.A.» σε συνέχεια της από 2.4.2020 ανακοίνωσης της για το Οικονομικό Ημερολόγιο 2020, σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 4.1.2 & 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει για την αναβολή της ημερομηνίας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου 2020 και της τηλεδιάσκεψης, που είχε ορισθεί για την 28η Μαΐου 2020.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό για τη νέα ημερομηνία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίεβο: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες από ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones
- Ακινητοποιήθηκε επιβατηγό πλοίο λόγω έλλειψης διπλού πληρώματος
- Defender Trophy: Θα συμμετέχει και Έλληνας στον τελικό (video)
- Χατζηδάκης: Άδεια μόνο από τις ελληνικές και τις κυπριακές αρχές για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.