ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δένδιας από το Τόκιο: Ελλάδα και Ιαπωνία έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που αφορούν στο θαλάσσιο περιβάλλον
Συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πανδημία θα δώσει την Δευτέρα στις 12:00 ώρα Ελλάδος, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας.
Ο Άμπε αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που εφαρμόζεται μέχρι την 6η Μαΐου, στο πλαίσιο της οποίας, η κυβέρνηση έχει ζητήσει από τα εστιατόρια και τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.
Παράλληλα, εφαρμόζονται μέτρα κοινωνικού περιορισμού για τους Ιάπωνες, που παραμένουν στα σπίτια τους, ώστε να εμποδιστεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Innovis Pharma: Σενάρια εξαγοράς από Έλληνες και ξένους αγοραστές
- Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
- Lidl Ελλάς: Επενδύει στις εθνικές δομές και υποστηρίζει την κοινωνία με τον Κόμβο Αντιμετώπισης Κρίσεων συνολικής επένδυσης 400.000€
- ΔΑΑ: Άλμα της επιβατικής κίνησης Νοεμβρίου, σε 2,36 εκατ. – Στους 31,68 εκ. επιβάτες το 11μηνο