ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προειδοποίηση πως οι λαϊκιστές θα κερδίσουν «στην Ιταλία, την Ισπανία, ίσως στην Γαλλία και αλλού» αν τα ευρωπαϊκά κράτη δεν θεσπίσουν ένα ταμείο διάσωσης που μπορεί να εκδώσει κοινό χρέος για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού, απηύθυνε μέσω των Financial Times ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Οι ευρωπαϊκές χώρες “δεν έχουν άλλη επιλογή” από το να θεσπίσουν ένα ταμείο που “να μπορεί να εκδώσει κοινό χρέος με μια κοινή εγγύηση”, δήλωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Γράφει ιστορία με το ασταμάτητο ράλι – Έφτασε τα 5.550 δολάρια η ουγκιά
- Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Πέθανε η μητέρα του
- Μεταφέρονται σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Σύσκεψη Ά. Γεωργιάδη με ΣΦΕΕ, PIF και ΠΕΦ για τα φάρμακα: Το κλίμα, οι αποφάσεις και οι αντιρρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.