Η Volkswagen προσφέρει πάντα αυτοκίνητα που λειτουργούν διαισθητικά.
Το νέο Golf, ως αυτοκίνητο αναπτύσσει την πιο στενή σχέση με τον οδηγό από ποτέ. Ένας ενοποιημένος πίνακας ελέγχου, το Innovision Cockpit, ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου και περιλαμβάνει τα ψηφιακά όργανα ελέγχου (Digital Cockpit) με οθόνη 10 ιντσών και το σύστημα Infotainment με οθόνη αφής 8,25 ιντσών.
Η συγχώνευση του Digital Cockpit με το σύστημα Infotainment δημιουργεί μια νέα, πλήρως ψηφιακή αρχιτεκτονική στον ίδιο οπτικό άξονα, με το Infotainment στο επίκεντρο του Innovision Cockpit του Golf.
Η αρχική οθόνη του Infotainment, στη λειτουργία της μοιάζει με οθόνη smartphone και στην έκδοση Discover Pro είναι παραμετροποιήσιμη. Ο οδηγός μπορεί να την διαμορφώσει σύμφωνα με το γούστο, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, ώστε σε αυτήν να εμφανίζονται οι λειτουργίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.
Η αλλαγή από τη μία οθόνη στην άλλη μπορεί να γίνει είτε με την αφή είτε με ανέπαφο χειρισμό, με απλή κίνηση του χεριού μπροστά από την οθόνη.
Ο οδηγός μπορεί να χειριστεί τα πάντα διαισθητικά. Ο έλεγχος της έντασης ήχου του Infotainment, γίνεται είτε με την αφή, επί της οθόνης, είτε με συρόμενο διακόπτη αφής (touchslider), αντί των παραδοσιακών διακοπτών, στην έκδοση Discover Pro. Εκτός του Infotainment, με τον ίδιο συρόμενο διακόπτη αφής γίνεται ο έλεγχος του συστήματος πλοήγησης και του συστήματος κλιματισμού ενώ με συρόμενο διακόπτη αφής, στην κονσόλα στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, ελέγχεται και η πανοραμική ηλιοροφή.
Η λέξη κλειδί στο χειρισμό του νέου Golf είναι η «εξατομίκευση». Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις του οδηγού αποθηκεύονται απευθείας στο αυτοκίνητο ή προαιρετικά αποθηκεύονται στο cloud, γεγονός που σημαίνει ότι είναι και πάλι διαθέσιμες ακόμα και μετά την αλλαγή του οδηγού ή του οχήματος. Ανάλογα με τον εξοπλισμό του μοντέλου, συμπεριλαμβάνονται οι ρυθμίσεις του Innovision Cockpit, η θέση των καθισμάτων, η θέση των εξωτερικών καθρεφτών και το σύστημα κλιματισμού, ο φωτισμός ambient και ο φωτισμός coming/leaving home.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Μπουρνιάς: Ο φωτογράφος που με τον φακό του που αποκαλύπτει τη μοναξιά και τα μυστικά της νύχτας
- Όμιλος Affidea: Η νέα επένδυση – ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, τα γενέθλια και η πρόσκληση του Ά. Γεωργιάδη
- ΕΥΔΑΠ: Tα φάουλ του Χάρη Σαχίνη, οι μεγάλες ζημιές και ο χαμός στο Δ.Σ. από τους εκπροσώπους της μειοψηφίας
- Η γελοιότητα της πολεμοχαρούς αντιπολίτευσης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Τεντ Λεόνσις: Ο ομογενής δισεκατομμυριούχος μετά το ΝΒΑ, θέλει να αγοράσει ομάδες μπέιζμπολ και του MLS
Γιατί ο εφοπλιστής Γκότσης αγόρασε Aktor, πόσα λεφτά κέρδισε ο Κόκκαλης, τα 3 super placement, το νέο deal του Πάρη Λάτση, ο Κ.Μ., η Κίμπερλι και ο Κυριακού και το τριφύλλι της Αγγελικούση
