ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι μετοχές και το end year rally, γιατί η Alpha χτίζει θέση ισχύος, τι συμβαίνει με Πειραιώς, οι προβλέψεις του Κρίστιαν, η νέα νίκη Μιωνή, τα μυστήρια της ΕΑΣ στο Λαύριο, ο Κικίλιας, ο Fancy James και το πρωτόκολλο της υποτέλειας
Το επενδυτικό κεφάλαιο HIG Capital χρηματοδοτεί την Dimand (debt and equity financing) για την ολοκλήρωση των έργων που έχει ξεκινήσει.
Αυτό έγινε γνωστό από δηλώσεις των επικεφαλής του HIG σε ξένη ιστοσελίδα χωρίς να γίνεται αναφορά σε λεπτομέρειες. Σε επικοινωνία μας με τη διεύθυνση της Dimand η είδηση επιβεβαιώθηκε χωρίς επίσης να δίνονται άλλες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της HIG, Riccardo Dallolio, η αγορά του real estate στην Ελλάδα έχει αναγεννηθεί και παρουσιάζει καλές ευκαιρίες.
Όπως σημείωσε ο ίδιος «η Dimand είναι εταιρεία υψηλής ποιότητας με ισχυρή βάση περιουσιακών στοιχείων και η θέση που λαμβάνουμε σε μετοχές μας παρέχει προστασία σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων».
Ο Στέλιος Θεοδοσίου, διευθύνων σύμβουλος της HIG Europe Realty στο Λονδίνο, προσέθεσε: «Η συναλλαγή αυτή καταδεικνύει τις δυνατότητές μας στην Ελλάδα και την ικανότητά μας να διαρθρώνουμε σύνθετες συναλλαγές κατάλληλες για τις ανάγκες της τοπικής αγοράς».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου και Τραμπ σε βομβαρδιστικό B-2: Το βίντεο τεχνητής νοημοσύνης που στέλνει μήνυμα στο Ιράν
- Ουκρανία: Ρύπανση από ηλιέλαιο στη Μαύρη Θάλασσα – Κίνδυνος οικολογικής καταστροφής
- Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
- Wall Street: Με νέο ιστορικό υψηλό έκλεισε την παραμονή των Χριστουγέννων ο S&P 500