ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 9,99% διαμορφώθηκε το ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου της Folli Follie που κατέχει η εταιρεία Fidelity Management & Research Company LLC , η οποία προέκυψε από τη συγχώνευση των εταιρειών Fidelity Investments Money Management Inc., FMR Co. Inc. και Fidelity SelectCo LLC.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Folli Follie:
Η Εταιρεία υπό την επωνυμία “Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία” και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP” (εφεξής η “Εταιρεία”) έχοντας λάβει σχετικές γνωστοποιήσεις σύμφωνα με τον Νόμο 3556/2007 από την εταιρεία FMR LLC στις 06-01-2020, ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε, πως με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιανουαρίου 2020, οι νομικές οντότητες Fidelity Investments Money Management Inc., FMR Co. Inc. και Fidelity SelectCo LLC, συγχωνεύθηκαν μεταξύ τους και στην Fidelity Management & Research Company. Σε συνάρτηση με τη διαδικασία συγχώνευσης, η σχηματισθείσα λόγω συγχώνευσης σύμβουλος επενδύσεων, άλλαξε την επωνυμία της σε “Fidelity Management & Research Company LLC.”
Ως αποτέλεσμα της ανωτέρω συναλλαγής, η εταιρεία Fidelity Management & Research Company LLC κατέχει εμμέσως ποσοστό 9,99% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (που αντιστοιχεί σε 6.694.812 μετοχές/δικαιώματα ψήφου). Η θέση της νομικής οντότητας “Fidelity Management & Research Company” κατά την προηγούμενη ανακοίνωση ήταν 5,93%.
Πλήρης αλυσίδα ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου ή / και τα χρηματοπιστωτικά μέσα:

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία και δημοσιοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού νόμου 3556/2007, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Απόφασης 1/434/3.7.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.