ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του Νοεμβρίου 2019, μέσω του properties4sale.gr.
Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ενεργό διαχείριση ακινήτων που υλοποιεί η Πειραιώς Real Estate, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και την Πειραιώς Leasing A.E.
Στην πρόσφατη δημοπρασία, εγκρίθηκε η πώληση 30 ιδιόκτητων ακινήτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, με συνολικό τίμημα ύψους 3,18 εκατ. ευρώ, ενώ εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 260 φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποβάλλοντας προσφορές, σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερα από ένα ακίνητα.
Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πρωτοποριακής πλατφόρμας που διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate ξεπερνούν τα 15.200 άτομα.
H δημοπρασία της 20ης και 21ης Νοεμβρίου αφορούσε 22 ακίνητα, για τα οποία υποβλήθηκαν 195 προσφορές.
Για 14 ακίνητα υποβλήθηκαν 162 έγκυρα αιτήματα «Άμεσης Αγοράς» πριν τη διαδικασία της δημοπρασίας.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης δημοπρασίας θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία για Καστελόριζο: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα – Στο επίκεντρο η 51η Ταξιαρχία Καταδρομών απέναντι από τη Σάμο
- ΥΠΑΜ Τουρκίας για Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο: Η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων παραβιάζει το καθεστώς του νησιού
- ΕΣΠΑ 2021-2027: Στο 100% του προϋπολογισμού οι προσκλήσεις – Στο 90,4% οι εντάξεις έργων των 26,2 δισ. ευρώ
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν τα «κόκκινα δάνεια» που διαχειρίζονται οι Servicers το β΄ τρίμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.