ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα ,είναι από σήμερα επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Μάλιστα, η κ. Μπαζιάνα εκλέχθηκε στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. ομόφωνα από το 11μελές εκλεκτορικό σώμα.
Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου του 2019 κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνολικά τέσσερις υποψήφιοι.
Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν. Μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άνοδος μετά τα αδύναμα στοιχεία απασχόλησης – Στο +0,9% για τον Nasdaq
- Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Στο 100% η πληρότητα σε πολλά δρομολόγια για Κυκλάδες
- Κορινθία: Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Στεφάνι – 112 για ετοιμότητα
- Ισπανία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και ναρκωτικών στη Μεσόγειο – Κέρδη άνω των €24 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.