ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγονο κήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ τον διαγωνισμό για το ακίνητο «Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου» καθώς η δεσμευτική προσφορά που υποβλήθηκε κρίθηκε κατώτερη της αποτίμησης του ακινήτου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την κήρυξη του διαγωνισμού για το ακίνητο «Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου» ως άγονου, καθώς η δεσμευτική οικονομική προσφορά που είχε υποβληθεί ήταν κατώτερη του εύρους αποτίμησης του ακινήτου.
Το ΤΑΙΠΕΔ είχε δεχθεί μία δεσμευτική οικονομική προσφορά από το επενδυτικό σχήμα «AMALIA DEVELOP & INVEST UG» για τη μεταβίβαση του δικαιώματος επιφανείας του ακινήτου «Ξενία και Ιαματική Πηγή Κύθνου» για 99 έτη.
Σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας, το Ταμείο ζήτησε την υποβολή βελτιωτικής προσφοράς, ωστόσο ο ενδιαφερόμενος επενδυτής δεν ανταποκρίθηκε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        