ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, όλοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα την αγαπημένη τους Σοφία Κοκοσαλάκη στην Αθήνα.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς στις 12 το μεσημέρι. Η ταφή θα ακολουθήσει στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.
Την ανακοίνωση έκανε μέσω Facebook, η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2281424918634651&set=a.285360044907825&type=3
Η σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη «έφυγε» απρόσμενα στα 47 της χρόνια, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Ο κόσμος της μόδας βυθίστηκε σε θλίψη με μεγάλα ονόματα να αποχαιρετούν την καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια.
Η σχεδιάστρια μόδας είχε κερδίσει το παγκόσμιο κοινό με τα αρχαιοελληνικά της μοτίβα και είχε κάνει τον κόσμο να λατρέψει εκείνη και τα σχέδιά της. Στα πιο γνωστά της κοστούμια ήταν η επίσημη φορεσιά της εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004.
Η μάχη της κρητικιάς που πάντα ονειρευόταν την επιστροφή της στο νησί ήταν σύντομη καθώς διήρκεσε μόλις δυο μήνες από τη στιγμή που έγινε η διάγνωση της νόσου. Η Σοφία Κοκοσαλάκη ήταν παντρεμένη, είχε μια κόρη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 30χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς
- Μαρινάκης: «Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η κατοχύρωση της πολυφωνίας και η συνεχής βελτίωση του πλαισίου λειτουργίας των ΜΜΕ»
- ΠΟΜΙΔΑ: Νέα διαδικασία απόδοσης μισθίου από 01/05 – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.