ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοιχτά του Καστελόριζου πλέει τις τελευταίες ώρες το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Bilim 2, στο πλαίσιο της προκλητικής Navtex που εξέδωσε η Τουρκία.
Το Bilim 2 πραγματοποιεί ωκεανογραφικές κλιματολογικές έρευνες, χωρίς μέχρι τώρα να πράττει κάτι που να προκαλεί προβληματισμό στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται και πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που παρακολουθεί τις κινήσεις του Bilim 2.
Σημειώνεται ότι χθες η Τουρκία εξέδωσε Navtex με την οποία δεσμεύει έναν τεράστιο θαλάσσιο χώρο ως την Κρήτη, αλλά «απομονώνει» το Καστελόριζο, και φθάνει δίπλα σχεδόν στη Ρόδο, για έρευνες σεισμολογικού και υδατογραφικού χαρακτήρα.
Οι σεισμογραφικές έρευνες των τουρκικών πλοίων, θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, 16-09-19.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.