Στον τόπο καταγωγή τους, τα Χανιά, βρίσκεται ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε για να συνεχίσει τις ολιγοήμερες διακοπές του πριν την επανέναρξη των συνεδριάσεων της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο πρωθυπουργός είχε διακόψει τις διακοπές του λόγω της πυρκαγιάς στην Εύβοια, στην οποία είχε μεταβεί στις 14 Αυγούστου, ενώ στις 15 Αυγούστου βρέθηκε στην Τήνο, για τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και των εκδηλώσεων για την επέτειο του τορπιλισμού της Έλλης.
Το Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην παραλία στα Μάρμαρα, στην περιοχή των Σφακίων. Πρόκειται για μια μικρή παραλία με βοτσαλάκι και καταγάλανα νερά που σχηματίζεται στην έξοδο του φαραγγιού της Αράδαινας.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε το μπάνιο του στα καταγάλανα νερά και γευμάτισε σε ταβέρνα της περιοχής, μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
- Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
- Ελληνικό: Αυτό είναι το συγκρότημα που επιλέγουν οι Έλληνες για κύρια κατοικία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.