ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάιλι Τζένερ και Αναστασία Καρανικολάου σε κοινή τους έξοδο
Μετά το «διαζύγιο» της Κάιλι Τζένερ από την Τζορντίν Γουντς, η Αμερικανίδα ριάλιτι σταρ έχει βρει τη νέα της κολλητή στο πρόσωπο της Ελληνοαμερικανίδας Αναστασίας Καρανικολάου.
Η «Stassie», όπως είναι το υποκοριστικό της, διατηρεί μακροχρόνια φιλία με την Κάιλι, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι δυο τους κάνουν όλο και περισσότερες κοινές εμφανίσεις με τα social media να παίρνουν «φωτιά» από τις «καυτές» φωτογραφίες που ανεβάζουν.
Στην πιο πρόσφατη έξοδό τους, οι δύο «εκρηκτικές» κοπέλες ποζάρουν φορώντας σέξι φορέματα επιδεικνύοντας την πλούσια σιλουέτα που διαθέτουν.
https://www.instagram.com/p/BzV5JcgHTyZ/
Από την μία, η μικρότερη αδελφή των Καρντάσιαν/Τζένερ και μητέρα της μόλις 17 μηνών Στόρμι, επέλεξε ένα κολλητό δερμάτινο κοραλί φόρεμα με κόψιμο στη μέση, ενώ η Stassie επέλεξε ένα σκούρο καφέ φόρεμα με κορδόνια στο μπροστινό μέρος από το λαιμό μέχρι χαμηλά το μπούστο.
Και οι δυο κοπέλες φορούν μαύρα στιλέτο, ενώ η κυριολεκτικά μικροσκοπική λεπτομέρεια που ξεχωρίζει για τους παρατηρητικούς, είναι το μικροσκοπικό τσαντάκι που κρατάει η Τζένερ.
Πρόκειται για την τσάντα «Le Piccolo», που λάνσαρε το φθινόπωρο του 2019, ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus.
Αν και η μικρή, αλλά πολυτελής τσάντα, δεν χωράει τίποτα, η Κάιλι φαίνεται πως την επέλεξε ως statement piece για την συγκεκριμένη έξοδό της.
«Date Night», έγραψε στη λεζάντα που ανέβασε η Stassie.
https://www.instagram.com/p/BzUrTdJlajl/
Οι 20χρονες κοπέλες σίγουρα βγήκαν για να εντυπωσιάσουν.
«Mi amor», δηλαδή, «αγάπη μου», έγραψε στο προφίλ της, η Κάιλι, στο οποίο απάντησε η Stassie: «Σ’αγαπώ για πάντα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.