• Business Of Fashion

    Οργίασε το Twitter με τις εξωφρενικά μικροσκοπικές τσάντες του οίκου Jacquemus (pics)

    • NewsRoom
    τζακεμους

    Η μικροσκοπική τσάντα της Jacquemus που έχει ξετρελάνει το Twitter


    Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα σειρά με τσάντες του οίκου Jacquemus. Ο οίκος, που έχει ξεχωρίσει για τις υπερμεγέθεις τσάντες που σχεδιάζει, αυτή τη φορά αποφάσισε να φτάσει στο άλλο άκρο, κυκλοφορώντας στην αγορά τσάντες τόσο μικροσκοπικές, ώστε ίσα που διακρίνονται.

    Κατά την παρουσίαση της φθινοπωρινής κολεξιόν 2019, που έγινε τη Δευτέρα και είχε έμπνευση από την γαλλική ύπαιθρο, ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus αποφάσισε τα μοντέλα να εμφανιστούν στην πασαρέλα κρατώντας τόσο μικρές τσάντες, που μόλις και μετά βίας μπορούσε να τις δει κανείς.

    View this post on Instagram

    PINK?

    A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

    Ίδιες τσάντες δόθηκαν και στους συμμετέχοντες μαζί με την πρόσκληση της επίδειξης ενώ στην πασαρέλα παρουσιάστηκαν σε τρία χρώματα: κόκκινο, λευκό και πορτοκαλί. Όπως σημείωσε ένας δημοσιογράφος του Harper’s Bazaar, ίσα που χωρούν μέσα τα Apple AirPods.

    Και παρά το γεγονός ότι είναι τόσο μικροσκοπικές, η τιμή τους είναι σίγουρα πολύ μεγάλη, κάτι που μας έχει συνηθίσει ο Jacquemus. Ο οίκος πουλά, επί του παρόντος, μία μικρή τσάντα με το όνομα Le Chiquito για 405 ευρώ και μια παρόμοια μικρή τσάντα, με το όνομα Le Piccolo έναντι 420 ευρώ.

    Οι αστείες αντιδράσεις στο Twitter

    Η συγκεκριμένη τσάντα φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, που οργίασαν, αφήνοντας μια σειρά από διασκεδαστικά σχόλια, κυρίως για το πόσο γελοίες μοιάζουν οι τσάντες.

    Ένας χρήστης έγραψε «Όταν λες ότι κουβαλάς ελάχιστα πράγματα στην τσάντα σου…», ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε «Μέσα στην μικροσκοπική Jacquemus τσάντα θα βρεις μόνο ένα μπλε και ένα κόκκινο χάπι. Η επιλογή είναι δική σου».

    «Είναι τόσο μικρές που μόλις και μετά βίας τις είδα παρακολουθώντας το σόου» ομολόγησε ένας τρίτος και κάποιος άλλος, αστειευόμενος, ανέφερε: «Οι τσάντες του Jacquemus θα ταιριάζουν τέλεια στις poly pocket».

    Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δημοσιεύσεις του Twitter για τις μικροσκοπικές τσάντες της Jacquemus:

    https://twitter.com/eqqyolk/status/1099801842387693569

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ έλαμψαν στα Όσκαρ με δημιουργίες της Celia Kritharioti

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανατρεπτική συνεργασία της Rihanna με τη Louis Vuitton είναι γεγονός! Οι λεπτομέρειες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έλαμψε» με ρολόι Cartier στα Όσκαρ ο Mahershala Ali



    ΣΧΟΛΙΑ