• LIFE&STYLE

    Πώς η οικογένεια Καρντάσιαν ξεγράφει την κολλητή της Κάιλι Τζένερ μετά το σκάνδαλο

    • NewsRoom

    Τρίσταν Τόμσον και Κλόε Καρντάσιαν και Τζόρντιν Γουντς και Κάιλι Τζένερ


    Συνεχίζεται το δράμα στην οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ μετά το σκάνδαλο απιστίας που ξέσπασε με πρωταγωνιστές τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Κλόε Καρντάσιαν, Τρίσταν Τόμσον και την παιδική φίλη της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντιν Γουντς.

    Η 21χρονη Γουντς υπήρξε στενή φίλη της Κάιλι Τζένερ από το γυμνάσιο, ενώ τον τελευταίο χρόνο οι δυο τους συγκατοικούσαν στην πολυτελή έπαυλη της Τζένερ στο Καλαμπάσας. Μόλις έγινε γνωστό ότι η Γουντς εθεάθη να φιλιέται με τον Τόμσον σε πάρτυ, η Κάιλι την έδιωξε από το σπίτι της.

    Πέρα από φιλικές σχέσεις, τόσο η Κάιλι όσο και η Κλόε είχαν συμπεριλάβει την Γουντς στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Το Kylie Cosmetics lip kit με την ονομασία «Jordy» που αποτελεί συνεργασία μεταξύ των δύο πρώην κολλητών φίλων πλέον βρίσκεται διαθέσιμο μισοτιμής. Όπως φαίνεται προσπαθούν να πουλήσουν όσα Jordy lip kits έχουν απομείνει προκειμένου να εξαντληθούν και να μην επανακυκλοφορήσουν.

    Ακόμη η Γουντς υπήρξε ένα από τα μοντέλα για τα «Good America Jeans», σειρά ρούχων και συγκεκριμένα τζιν της Κλόε Καρντάσιαν. Πλέον έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα εντελώς.

    Όπως ήταν αναμενόμενο σύσσωμη η οικογένεια έχει κάνει unfollow στα social media την Τζόρντιν Γουντς και τον Τρίσταν Τομσον.

    Μετά τα όσα έγιναν η 21χρονη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, χθες, Πέμπτη σε επίσημο event της εταιρείας Eylur όπου δήλωσε «Όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, είναι πραγματικά δύσκολα».

    Unfollow από όλες τις Καρντάσιαν
    Μισοτιμής το Jordy lip kit στο kyliecosmetics.com

    Δεν υπάρχει πλέον η φωτογραφία της Γουντς στην ιστοσελίδα της Κλόε Καρντάσιαν

    View this post on Instagram

    3 days !!! @kyliecosmetics #jordynxkylie

    A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καρντάσιαν-δράμα: Η Κάιλι Τζένερ έδιωξε από το σπίτι την κολλητή της μετά το σκάνδαλο απιστίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο: Ο Τρίσταν Τόμσον απάτησε την Κλόε Καρντάσιαν με την κολλητή της Κάιλι Τζένερ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κλόε αφιερώνει Παντελίδη στην κολλητή της Κάιλι Τζένερ



    ΣΧΟΛΙΑ