ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρι Κρι: Το θεαματικό άλμα από τα 28,2 εκατ. ευρώ στην αποτίμηση του 1 δισ. και τι φέρνει η ένταξη στον MSCI
Σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 4.230.000 ευρώ προχώρησε η Βιομηχανία Γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, βάσει της απόφασης του Δ.Σ. της 5/4/2019. Το εν λόγω δάνειο είναι 3ετούς διάρκειας, χωρίς εξασφαλίσεις, και καλύφθηκε από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ.
Σκοπό έχει τη χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος αύξησης-επέκτασης της παραγωγικής δυναμικότητας της μονάδας παραγωγής γιαουρτιού και παγωτού, που έχει ενταχθεί στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 4399/2016.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου κατά ΕΕ: Παραμένει σιωπηλή όταν η Τουρκία κατέχει παράνομα τη μισή Κύπρο
- Στο Μαρκόπουλο Ωρωπού ο υπΚΚΠΠ Ευάγγελος Τουρνάς – Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού – Εκτός αγωνιστικής για πολλούς μήνες
- Μήνυμα Μαδούρο μέσα από τη φυλακή: Ο Θεός θα μεριμνήσει, η Βενεζουέλα θα αναγεννηθεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.