ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καυγάς Τουρνά – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Υφίσταμαι συστηματικό bullying – Αυτά σας έμαθαν στο στρατό;
Στον Ωρωπό, όπου εκδηλώθηκε το απόγευμα πυρκαγιά σε δασική έκταση, μετέβη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, προκειμένου να έχει άμεση εικόνα της εξέλιξης του συμβάντος και της επιχείρησης κατάσβεσης.
Κατά την παρουσία του στην περιοχή, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, ο κ. Τουρνάς, βρέθηκε με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με στελέχη των εμπλεκόμενων φορέων και εθελοντές που συνδράμουν στην επιχείρηση, συνομίλησε με τους πυροσβέστες που επιχειρούν στο πεδίο και ενημερώθηκε για την εξέλιξη της πυρκαγιάς και τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο Ωρωπού δεν έχει ενεργό μέτωπο.
Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 17:00 σε δασική πευκόφυτη έκταση και στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης και 4ης ΕΜΟΔΕ με 13 οχήματα.
Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν με υδροφόρες και μηχανήματα έργου ο δήμος Ωρωπού και η Περιφέρεια Αττικής.
Πηγή φωτό: Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Δημοκρατία: Το πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων ενόψει της 90ής ΔΕΘ
- ΗΠΑ: Επίσημα στο αμερικανικό Google Maps η λίμνη Οντάριο ως… «λίμνη της Αμερικής»
- Νετανιάχου κατά ΕΕ: Παραμένει σιωπηλή όταν η Τουρκία κατέχει παράνομα τη μισή Κύπρο
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού – Εκτός αγωνιστικής για πολλούς μήνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.