ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παίρνει θέση για τα πλάνα που κυκλοφόρησαν τα οποία αφορούν τη δολοφονία μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πρόκειται για τη δολοφονία του Αρμπέρ Μπάκο τον περασμένο Ιανουάριο, τα πλάνα της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα tovima.gr.
Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο κάνει λόγο για «εργολαβική δημοσιοποίηση» των εικόνων και για ευθεία υπονόμευση της «δικαστικής και αστυνομικής μάχης που υπηρετεί την εντυπωσιοθηρία και εντάσσεται στον συνεχή πόλεμο απέναντι στον αγώνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για καθαρές φυλακές».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το σημερινό «βίντεο από τον Κορυδαλλό» αφορά στα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου που ήδη διερευνώνται από ειδικό Εφέτη Ανακριτή και αποτελεί στοιχείο της σχετικής δικογραφίας.
Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η Κυβέρνηση κινήθηκαν με αποφασιστικότητα και ταχύτητα σε ένα θέμα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει για χρόνια. Την καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών. Το αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ενός τεράστιου εγκληματικού κυκλώματος με το οποίο ουδείς τόλμησε να συγκρουστεί εκτός από τη σημερινή Κυβέρνηση.
Η δικαστική έρευνα συνεχώς αποκαλύπτει νέες πτυχές του κύκλου βίας και εγκλήματος.
Ενώ λοιπόν για πρώτη φορά πέφτει φως σ’ ένα ευρύ εγκληματικό φαινόμενο συγκεκριμένοι κύκλοι επιχειρούν συνεχώς να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες μέσα από την αναπαραγωγή εικόνων τη στιγμή που η ανάκριση και η αστυνομική έρευνα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.
Η εργολαβική δημοσιοποίησή των εικόνων αυτών υπονομεύει ευθέως τη μεγάλη δικαστική και αστυνομική μάχη, υπηρετεί την εντυπωσιοθηρία και εντάσσεται στον συνεχή πόλεμο απέναντι στον αγώνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για καθαρές φυλακές και ξερίζωμα των εγκληματικών κύκλων και των συμφερόντων που τους στηρίζουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαχαίρωσαν κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μαφία φυλακών Κορυδαλλού»: Αρνούνται κάθε εμπλοκή οι δικηγόροι – Τι κατέθεσε ο Άρης Φλώρος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο 6χρονος γιος του Έλον Μασκ έκλεψε την παράσταση κατά την επίσκεψη του Τραμπ στην Κίνα (Βίντεο)
- Σε κλοιό ο Στάρμερ: Παραιτήθηκε o βουλευτής των Εργατικών του Μάντσεστερ για να πάρει τη θέση του ο δήμαρχος
- Χριστοδουλίδης στη Βουλή για Κυπριακό: Η λύση των δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
- «Ένα Λιμάνι για Όλους»: Ο ΟΛΘ στηρίζει γυναίκες-θύματα βίας και τα παιδιά τους, εκκινώντας νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.