Για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος το καλοκαίρι, με την δεύτερη σεζόν να αποτελεί την τελευταία, ο Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον Ορφέα μίλησε για στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ξαφνικό τέλος.
«Δεν συζητιόταν ότι θα τελείωνε φέτος», δήλωσε ο πρωταγωνιστής στην εκπομπή «Happy Day».
«Η απόφαση πάρθηκε νομίζω τελευταία στιγμή. Νομίζω ότι πάρθηκε σωστά από την παραγωγή να τελειώσει. Εμείς αυτό που κάνουμε το αγαπάμε! Τώρα που φθάνει το τέλος ίσως είναι και σωστό. Απλά ακολουθούμε. Δεν μας έχει επηρεάσει που τελειώνει, γιατί νομίζουμε ότι σιγά-σιγά ο κύκλος του “Τατουάζ” ολοκληρώνεται», αποκάλυψε.
«Τα επεισόδια κάθε εβδομάδα ήταν οκτώ (διπλό επεισόδιο από Δευτέρα έως και Πέμπτη), οπότε ήταν κουραστικό για εμάς και θεωρώ πως είναι αξιοπρεπές να τελειώσει φέτος που το αγαπά ο κόσμος παρά του χρόνου και να ξεχειλώσει», συμπλήρωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.
Την απόφαση για το τέλος του «Τατουάζ» έλαβε η τριάδα των δημιουργών Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου. Αρχικά το ανακοίνωσαν οι ίδιοι στο κανάλι και στους ιθύνοντες σε ένα ραντεβού που είχαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια στους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές μέσω e-mail.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Μαυρίδης: Τι έγραψε για τον Άγιο Βαλεντίνο μετά το χωρισμό του με τη Ράλλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο MasterChef: Τα μανιτάρια, οι ευθύνες και το «κακό σενάριο» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» επιστρέφει – Πρεμιέρα στο YouTube κανάλι της COSMOTE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας για Μητσοτάκη: Ο μοναδικός στόχος τώρα είναι η εκλογική πελατεία και η ψηφοθηρία
- Σουηδία: Πρωτοφανείς πλημμύρες παραλύουν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές
- Η οικογένεια Τραμπ προσθέτει 1,3 δισ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Ταχύτερο πλαίσιο στα κληρονομικά: Τι αλλάζει από το 2026 στις διαθήκες με το νέο νόμο
