ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρισμένο βρήκε η ημέρα των ερωτευμένων τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος, ωστόσο, έστειλε το δικό του μήνυμα συνοδευόμενο από τον μεγάλο του έρωτα στο Instagram.
Ο λόγος για την σκυλίτσα του, τη Μόλυ. Ο tattoo artist ανέβασε μία φωτογραφία του με το αγαπημένο του λαμπραντόρ και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και έγραψε «Happy Valentine’s Day».
Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Μαυρίδης επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Νικολέττα Ράλλη.
Ο ίδιος είχε πει στην κυπριακή εκπομπή «Λούης Night Show» όταν ρωτήθηκε για αυτό:
«Όλα καλά φίλε μου. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι χαμογελαστός, περνάω μια χαρά, είμαι μια χαρά. Είμαι μια χαρά. Μόνος δεν είμαι ποτέ, έχω τη Μόλυ. Η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Οι γυναίκες φίλε μου, πηγαίνουν, έρχονται στη ζωή σου. Η μαμά σου μένει.».
https://www.instagram.com/p/Bt3jURRhnpV/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο MasterChef: Τα μανιτάρια, οι ευθύνες και το «κακό σενάριο» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμα αγάπης προς την αγαπημένη του για τον Άγιο Βαλεντίνο (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΕΕΠΕ: Δωρίζει πάνω από 40 χιλιάδες λίτρα πετρελαίου θέρμανσης σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων ανά την χώρα
- Χρυσός και ασήμι ανακάμπτουν μετά το ιστορικό sell off – «Διόρθωση θέσεων» βλέπουν οι αναλυτές
- F1: Δύο οδηγοί, δώδεκα Ford, εκατό χρόνια ιστορίας (video)
- Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.