• LIFE&STYLE

    Γιατί κόβεται το «Τατουάζ» από τον Alpha

    • NewsRoom
    ανδρεας γεωργιου

    Ανδρέας Γεωργίου


    Παρά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία δύο χρόνια η τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ» έρχεται στο τέλος της. Αν και τα νούμερα τηλεθέασης και η απήχηση του κοινού στα social media είναι τεράστια, σύμφωνα με το tvethnos, η σειρά δεν θα συνεχιστεί και του χρόνου.

    Ο Κούλλης Νικολάου, ηθοποιός και παραγωγός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε στο κανάλι πως δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος για «Το Τατουάζ».

    Μάλιστα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημοσιευμάτων ο Ανδρέας Γεωργίου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Κούλλης Νικολάου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου ενημέρωσαν τους συντελεστές της σειράς για την απόφασή τους.

    «Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019.

    Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί.

    Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» αναφέρει το e-mail που έστειλαν.

    Σημειώνεται πως το συμβόλαιο συνεργασίας των δημιουργών με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι του 2019.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόστολος Γκλέτσος: «Για γέλια η αμοιβή μου από το Τατουάζ» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Η πρώτη αποχώρηση με αιχμές για την τουρκική ομάδα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ