ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρόσωπο το οποίο ανέβασε το «ροζ» βίντεο με φερόμενη πρωταγωνίστρια τη νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν έχει εντοπιστεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό αποκάλυψε η Ειρήνη Καζαριάν μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Όπως δήλωσε, το βίντεο είναι ψευδές και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο που εικονίζεται.
«Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα» δήλωσε η 21χρονη Ειρήνη, σημειώνοντας ότι έχει ήδη ενημερώσει τους δικηγόρους της και πως έχει λάβει όλα τα νομικά μέτρα.
«Δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Απλά στεναχωρήθηκα που ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν το θα το καταφέρει», συμπλήρωσε η Ειρήνη Καζαριάν.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω κάνει ούτε μπότοξ» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν πήγαν στα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz: Ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναύπακτος: Πυρκαγιά στην περιοχή Κρυονέρια
- Σνάμπελ (ΕΚΤ): «Βλέπει» νέες αυξήσεις επιτοκίων παρά την εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Τσουκαλάς και ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το ποια παζάρια μπορεί να τους εξασφαλίσουν κάποιο δήμαρχο παραπάνω
- Φον ντερ Λάιεν: Xαιρετίζει τη συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου – «Ένα καθοριστικό βήμα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.