Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του GNTM 2, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει και μία νέα διαρροή μόλις κυκλοφόρησε.
Αυτή τη φορά η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τις δύο φιναλίστ που ακούγεται ότι έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό.
Έτσι, μετά το spoiler για την κοπέλα που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο, έρχεται το νέο spoiler, σύμφωνα με το οποίο, τα δύο μοντέλα που θα φέρουν εις πέρας όλες τις δοκιμασίες και θα κλέψουν τις εντυπώσεις καθ’ όλη την πορεία του διαγωνισμού είναι η Χαρά Παππά και η Κάτια Ταραμπάνκο!
«Πάντως να ξέρετε, έχω μάθει πως η Κάτια και η Χαρά είναι οι δυο που θα μείνουν μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Πρωινού.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΑΕ–Ιράν: Συνάντηση στην Ινδία με φόντο πιθανή συμφωνία για το Ορμούζ
- Γεωργιάδης: Ζητά εξηγήσεις από τον Τσίπρα για τη μαρτυρία περί επαφών με Βενεζουελάνους αξιωματούχους
- F1 Ισπανία: Όλα ανοιχτά σήμερα, οι προβλέψεις απαγορεύονται
- Μητσοτάκης: Κίνητρα 5.000 ευρώ και νέα έργα για το νησί – Δεν δεχόμαστε απειλές ή υποδείξεις από κανέναν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.