ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αχαΐα: Φωτιά σε σπίτι στα Μοιραίικα – Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την Πυροσβεστική
Με μία μικρής διάρκειας απόδραση γιόρτασε την ίδρυση του κόμματός της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε στην Αχαϊα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της, τη «Γράνα» λίγο έξω από το Αίγιο και απόλαυσε το φαγητό και την όμορφη αυλή.
Η κ. Κωνσταντοπούλου ήταν σε πολύ καλή διάθεση, απόλαυσε μία ποικιλία κρεατικών και φωτογραφήθηκε και με τον ταλαντούχο σεφ του εστιατορίου Βασίλη Σταματόπουλο.
Μάλιστα μίλησε στους θαμώνες για την «Πλεύση Ελευθερίας» ενώ δήλωνε με νόημα: «Εγώ αγαπάω και προσέχω την Ελλάδα, δεν είμαι σαν τους άλλους».
Αυτό θα φανεί, λέμε εμείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χουάνγκ (Nvidia): «Μηδενική πιθανότητα» η AI να φέρει το τέλος του κόσμου έως το 2030
- Κατάρ: Γιατί επιστρέφει στις διεθνείς αγορές με διπλή έκδοση ομολόγων σε δολάριο ΗΠΑ
- Υπνοθεραπευτής για Μαζωνάκης: Τον είδα μόνο μία φορά, μας σύστησε μία μάνατζερ και ένας επιχειρηματίας – Η στενή συνεργασία με την Γάκα
- Google: Πρόστιμο €403 εκατ. από την Ιρλανδία για τα δεδομένα τοποθεσίας


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.